Personale

Portrettfotografi i gråtoner av Stig H Blindheim-Hansen, daglig leder, gitar, bass, trommer og band lærer ved Feedback Studios.

Stig Blindheim-Hansen

Daglig Leder, Gitar, Bass, Trommer og Band lærer
stig@feedbackstudios.no

Feedback Studios tilbyr gitartimer og kurs hos Stig H. Blindheim-Hansen. Stig har spilt gitar i 26 år og har drevet profesjonelt i 16 år i inn-og utland. Han har drevet med ett mangfold av stilarter, og spilt i utallige musikkprosjekter og ensembler. Stig er utdannet gitarist/musiker/komponist fra Universitetet i Nord Dakota, USA.

 I 2004 tok Jazz bandet hans i USA 1. prisen på Wisconsin Eau Claire College Jazz Festival.
 I 2005 mottok han "Outstanding Achivement in String Performance" prisen for konserten han holdt som avgangseksamen ved UND. 
 
 I 2005 stod han også på scenen med Jazz bandet på den prestisjefulle Montreux Jazz Festivalen i Sveits.
Foruten tiden ved Feedback Studios har Stig undervist gitar gjennom University of North Dakota Community Music Program i USA, samt kulturskolen på Askøy og i Bergen. I 2012 gav han ut platen "Colours Gone Cold" med bandet  "My Misspent Youth". Han holder på med flere solo prosjekter, der i blandt hardrock prosjektet Mr. Hansen. Stig leier seg også ut til diverse  studio virksomhet  og live opptredener.

Mr. Hansen på Soundcloud →

My Misspent Youth →

Feedback Studios på YouTube →


       

 

 

 

 

Anders Hannevold

Pianolærer

Anders Hannevold har vært en dedikert pianist gjennom hele sitt liv fra svært ung alder av.

Han har studert bl.a. under Audun Kayser, Torleif Torgersen, Signe Bakke og Einar Steen-Nøkleberg. Anders har deltatt på en rekke masterclasses og undervisning rundt i Norge og verden forøvrig med skikkelser som Håkon Austbø og Leif Ove Andsnes.

Anders står jevnlig på scenen, både i solist og solo-sammenheng i innland og utland. Som 17-åring tok han en 2.pris i Ungdommens Musikkmesterskap på nasjonalt nivå.

Anders er også en dreven akkompagnatør, og har gjort konserter med mange høyt anerkjente musikere som bl.a. Melina Mandozzi og Gro Sandvik.

Utenom den klassiske verden har Anders også vært innom jazz, bandvirksomhet og besifring-spill. For øyeblikket studerer han komposisjon i kunstmusikk ved Griegakademiet.


Calle Hamre

Vokal, gitar, trommer, bass, band og låtskrivings lærer

Feedback Studios tilbyr musikktimer hos Calle Hamre.

Calle Hamre har vært aktiv musiker i over 20 år med over 141 innspillinger bak seg. Han har spilt i bandene Jem Jem Due, Butterfly Garden, The Owens, Gest, Waiting for Tom, Tambourine Men og mange flere.

Calle har lang erfaring som musikkprodusent/tekniker fra Havnelageret studio, der han har jobbet med
artister som Jan Eggum, Nathalie Nordnes, Gest, StMorrits, S, Ida Maria og medvirket på over 40 plater.

Han har også produsert filmmusikk i kino-dokumentarene "Junkies" og "Velkommen hjem" ( Trond Kvist)
Han er igang med sin bachelor i Musikkterapi ved Universitetet i Bergen (Griegakademiet).

Calle behersker trommer , bass, gitar, vokal og grunnleggende piano ferdigheter.


Lars Hjalmar Holm Rosvoll

Tromme lærer

Lars begynte å spille trommer i band og korps i 7.klasse. Siden den gang har han dyrket sin lidenskap for musikk og utdannet seg som musikkpedagog ved HSH Stord. For øyeblikket tar han en masterutdanning i musikkterapi ved Griegakademiet.

Lars har mye banderfaring og vært bidragsyter i forskjellige lokale musikaler. Han holder et bredt spekter av forskjellige stilarter og sjangre, med stor interesse for improvisasjon. For øyeblikket spiller han i blant annet band som Deep Flying Space Ducks og Dark Gram Orchid (finnes på Spotify).


Portrettfotografi i gråtoner av Terje Tjervaag, Gitar og band lærer ved Feedback Studios.

Terje Tjervaag  

Gitar og band lærer

Feedback Studios tilbyr gitartimer og kurs hos Terje Tjervaag. Terje er en erfaren musiker med bred og variert bakgrunn og spiller trombone, tangenter og banjo i tillegg til hovedinstrumentet gitar.

Terje spiller for tiden i bergensgruppa Ugler i mosen som i vinter slapp sin debutplate, og bidro med keyboards på plata "Colours Gone Cold" til My Misspent Youth i 2012.

Han har erfaring fra mange forskjellige musikkstiler fra rock/pop og funk til jazz og metall og har en glødende interesse for å utforske klanger, akkorder og lyder på instrumentene han spiller.

Terje spiller også i partybandet Grooveselskapet og er aktiv med å akkompagnere sangere med gitar.

Terje på Facebook
Soundcloud →
Grooveselskapet →


Portrettfotografi i gråtoner av Patrick Achtelik, Gitar og band lærer ved Feedback Studios.

Patrick Achtelik

Gitar og band lærer

Feedback Studios tilbyr gitartimer og kurs hos Patrick Achtelik. Patrick er halvt irsk, halvt tysk og bor i Bergen. Han har bachelorgrad i populærmusikk fra Institute of Contemporary Music Performance i London og mastergrad i musikkteknologi fra University of West London. Hans hovedinstrument er gitar, men spiller også banjo, mandolin, ukulele og bass.

Patrick har spilt flere hundre konserter og jobbet som produsent og lydtekniker i forskjellige studioer. Videre jobber han også som freelance lydtekniker og har mer enn ti års erfaring som gitarlærer.

Patrick har jobbet med Ylvis, Benny D (Depeche Mode) og spilt inn på Abbey Road. 

 

 

Patrick på Soundcloud →

 


HaNNE KJØRSVIK BYE

Piano lærer

Feedback Studios tilbyr pianoundervisning med Hanne Kjørsvik Bye.

For tiden studerer Hanne piano med Signe Bakke ved Griegakademiet i Bergen. Hun har tidligere vært elev av Reidun Askeland på Toneheim Folkehøyskole og Tone Mjelva på musikklinja ved Heimdal Videregående Skole.

Hanne har i tillegg deltatt på flere mesterklasser, blant annet med David Owen Norris.

Hanne er en aktiv musiker og har spilt på flere offentlige konserter, derav Festspillene i Bergen. Hun har også vært spillende guide gjennom KODE på Siljustøl - Harald Sæveruds hjem.

 


Portrettfotografi i gråtoner av Torgeir Iversen, gitar, bass og tromme og band lærer ved Feedback Studios.

Torgeir Alexander Iversen  

Gitar, bass, ukulele, tromme og band lærer.

Feedback studios tilbyr musikkundervisningstimer med Torgeir Iversen.

Torgeir begynte sin musikkutdannelse på barneskolen da han ukentlig gikk til klassisk gitarundervisning. Da han ble eldre begynte han å spille i band som han fortsatt gjør den dag i dag.

Hovedinstrumentet er gitar, men Torgeir spiller også flere andre strenginstrument som bass og ukulele. I tillegg spiller han også trommer og har mange års erfaring som musikklærer ved Ortun ungdomsskole hvor han i de fire siste årene har undervist i gitar, trommer, bass, piano og samspill. Torgeir har sin pedagogiske utdannelse fra HsH og det meste av sin faglige utdannelse fra UiB. Utover dette har han også tatt videreutdanning innenfor musikk i regi av UiT og BRAK hvor han blant annet tok faget musikkartistutvikling og bedriftsforståelse for kulturnæringen. Han er lidenskapelig opptatt av musikk og jobber også som utøvende musiker i flere ulike konstellasjoner.

Et utvalg av Torgeir Iversen sine band og prosjekter:

- Bassist i Pokal som for tiden er på albumreleaseturne rundt omkring i Norge. Første singelen "For deg tusen ganger til" har gått sin seiersgang på Norsk radio og flere av de andre singlene til Pokal har vært listet på NRK

Pokal på NRK P3

Samt spiller han også i disse bandene:

The Good, the Bad and the Old One →

Ukulele Orkester→


Eivind Nyhammer

Gitar, bass og band lærer.

Feedback studios tilbyr musikkundervisningstimer med Eivind Nyhammer.

Eivind har spilt gitar siden ungdomsskolen og har siden dyrket interessen for musikk og gitar.

Han praktiserer og er opptatt av å utvikle seg innen mange musikksjangrer, han føler seg mest hjemme innenfor pop-og rockmusikk, og de uendelige variasjonene innen disse.

Han har musikkpedagogisk utdanning fra HSH, der han har bachelor i faglærer med musikk. Han har jobbet som kulturskole lærer, som praksis lærer ved barne-og ungdomsskole, og er også lærar ved videregående skole i Bergen.

Eivind har lang banderfaring i ulike stilarter, som gitarist, vokalist og låtskriver. Det siste prosjektet var hardrockbandet Corrida. Med Corrida vant han prisen for beste gitarist under Eggstock-festivalen i 2010.

Corrida på Youtube

Eivind holder for tiden på med nye band prosjekter

 


Renate Louise Blindheim-Hansen, nestleder, ansvarlig for markedsføring, foto web og administrasjon ved Feedback Studios

RENATE LOUISE BLINDHEIM-HANSEN

Nestleder,  administrasjon

Utdannet Sosionom ved Høgskulen i Sogn og Fjordane 2006.