Feedback Studios bruker Squarespace som sin internettpartner og følger deres veivalg når det gjelder informasjonskapsler.  Du kan hindre at faste informasjonskapsler sendes til deg i innstillingene til din egen nettleser.

Som beskrevet på Squarespace sin side bruker Squarespace informasjonskapsler og sporingsskript for å analysere trender, og samle demografisk informasjon for brukerne av nettstedet. Squarespace kan motta rapporter på bruk av disse teknologiene på både individuell og aggregert nivå.

Squarespace bruker ellers informasjonskapsler for autentisering eller innlogging, spore brukersesjoner, innstillinger på siden og bevegelser rundt på nettstedet. Videre anonym og aggregert markedsanalyse, analyse av ytelse og sporing av trender på aggregatnivå. Brukere kan slå av bruk av informasjonskapsler i sin egen nettleser. Nettstedet vil fremdeles kunne brukes men noen av mulighetene på nettstedet kan begrenses som en følge av dette.

Squarespace sine partnere kan motta data fra informasjonskapsler for markedsføring på sitt eget nettsted eller på andre nettsteder. Innstillinger for å unngå slik sporing kan gjøres på EDAA sine sider.

Dersom du har spørsmål videre om informasjonskapsler eller bruk av nettsidene anbefaler vi at du leser Squarespace sin tekst om personvern.