Vokalkurs for Ungdom (12-17),

Tirsdag 26. September klokken 1600-1700

shutterstock_220375591.jpg

Sang gjør deg glad!

Møt nye venner og utvikle stemmen din hos Feedback Studios!

På vokalkurset til Feedback Studios går vi gjennom bruk av sangstemmen på forskjellige måter. Hvordan og hvorfor vi varmer opp, oppnå et høyere stemmeregister, bruk av mage muskulatur, pust, volum, i det hele tatt alle sider ved det å synge.

Dette er de tekniske sidene ved synging, men det viktigste av alt vi lærer på vokalkurset er hvordan du tar i bruk akkurat din stemme. Alle mennesker er født med sin karakteristiske stemme, omtrent som fingeravtrykk. Vi fokuserer på hvordan du bruker den til å formidle tekst og dermed en følelse hos deg selv og hos den som lytter. Det å synge er ikke kun for teknisk flinke sangere som f.eks operasangere.

Stemmen er kanskje det mest uttrykksfulle instrumentet som finnes. Det speiler ofte personligheten til sangeren. Noen sier de ikke kan synge, men det er feil. Alle kan synge, men ikke alle kan synge like fint. Det er det vi fokuserer på på dette kurset, at vi tar det talentet du har og jobber med det.

I kurset velger elevene sanger de tror de kan beherske, og så jobber vi utifra det. Kanskje du blir en teknisk bedre sanger, kanskje du bare vil se hvor langt du kan nå med den stemmen du har, lære å uttrykke deg på en annen måte en kun ved prating.

Det viktigste med kurset er at man skal ha det gøy og lærerikt med sang uansett ambisjoner.

Calle Hamre.jpg

Mvh, Calle Hamre ,

Sanginstruktør Feedback Studios

påmeldings skjema

Navn *
Navn
Navn på elev
Navn på elev
Velg ett alternativ *

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway