Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Gitarkurs

shutterstock_146763434.jpg

Gitarkurs

Å gå på gitarkurs er sosialt og gøy, en får oppleve mestring ved å lære seg ett instrument og lære seg verdien av øving og samspill.

Gitarkurs på Gimle Skole

Feedback Studios er en privat musikkskole i Bergen. Vi samarbeider med FAU på Gimle skole for å ha musikk-kurs ved skolen.

Gitar er ett instrument som kan bli tatt med overalt, en kan spille melodier, eller akkorder, en kan akkompagnere sang, spille ett heftig riff eller bruke det til instrumentalmusikk. Gitaren er ett anvendelig instrument som gir rask mestring.

Siden oppstarten av Feedback Studios i 2008 har gitar vært en sentral del av tilbudet. Siden den gang har vi utviklet metoder for å bli best på musikkundervisning, med mestring i fokus og glimt i øyet har mange elever fått spilt til sine egne favorittsanger. Ikke en elev er lik, og vi prøver så langt det lar seg gjøre å gi hver elev det de trenger for å mestre instrumentet.

Kurset er ett gratis tilbud fra FAU Gimle

Elevene får låne gitarer ved skolen som de kan benytte på skolen, men vi anbefaler at de som går på kurset har egen gitar som de kan øve på hjemme for å få full uttelling av kurset.

Vi setter opp 10 uker gitarkurs med start Tirsdag 22. Januar:

Klokken 1330-1430: Nybegynnerkurs (10 plasser)

Klokken 1430-1530: Viderekommenkurs (10 plasser)

Selv om kurset er gratis for eleven, er påmeldingen bindende for fremmøte!

Ved sykdom meldes det fra til kursleder.

Nybegynnerkurset: Du kan både være helt nybegynner eller kunne litt for å bli med på kurset. Her legger du grunnlaget for å lære å spille elektrisk (rock) gitar eller akustisk gitar.

Viderekommenkurs: Om du har gått på gitarkurs hos Feedback Studios før og kan grunnleggende teknikker så kan du gå på dette kurset.

Spørsmål til Feedback Studios:

Epost: stig@feedbackstudios.no – Tlf.93 44 77 60

- Førstemann-til-møllen-prinsippet


Navn på foresatt *
Navn på foresatt
Navn på elev *
Navn på elev
Alternativer *
Kryss av på de tidene som er mest aktuelle
Privattimer
Vi har muligheten til å sette opp 30, 45 eller 60 minutt privattimer på diverse instrumenter i studioet vårt i Sandviken.

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway