Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Gitarkurs for Barn,

MAndag 14. Oktober: Krohnengen skole

2-4 klasse og 5-10 klasse

Torsdag 31. Oktober kl 1730-1800: Feedback Studios

1-3 klasse

shutterstock_383081311(1).jpg

Gitar

Økt konsentrasjon, stimulering av hukommelsen og utvikling av finmotorikk er noen av fordelen av å lære seg å spille gitar

 

Gitar er ett instrument som kan bli tatt med over alt, en kan spille melodier, eller akkorder, en kan akkompagnere sang, spille ett heftig riff eller bruke det til instrumental musikk. Gitaren er ett anvendelig instrument som gir rask mestring.

Fordelene ved å lære seg å spille ett instrument er mange, det er blandt annet påvist at det kan gi økt konsentrasjon om daglige aktiviteter, stimulering av hukommelsen, utvikling av finmotorikk og bedre hørsel. For å kunne spille et instrument, så må begge hjernehalvdeler samarbeide for å kunne koordinere bevegelsene rett.

Siden oppstarten av Feedback Studios i 2008 har gitar vært en sentral del av tilbudet. Siden den gang har vi utviklet metoder for å bli best på gitar undervisning, med mestring i fokus og glimt i øyet har mange elever fått spilt til sine egne favoritt sanger. Ikke en elev er lik, og vi prøver så langt det lar seg gjøre å gi hver elev det de trenger for å mestre instrumentet.

Vi kan i 2019 tilby ett helhetlig tilbud med både instrumentopplæring på de fleste instrument og band opplæring for de som ønsker å sosialisere seg med andre barn på den måten.

Vi tilbyr idag gitarkurs ved flere skoler i Bergen i samarbeid med FAU. I tillegg har vi åpne gitarkurs ved Krohnengen skole og Feedback Studios som alle fra hele Bergen kan melde seg på.

Feedback Studios ønsker å få mange flere til å spille musikk og gitaren er en fin plass å starte eller ha som hovedinstrument. Det er svært anvendelig og gir rask mestrings følelse! Allerede første time skal elevene klare å spille en sang eller flere! :)

Håper å se deg på ett gitarkurs og bli kjent med deg! :)

 

påmeldings skjema

Navn *
Navn
Navn på elev
Navn på elev
Velg ett alternativ *
Alle kursene har 10 eller 8 uker varighet - Vi tar inn kun 4 elever på kurset som holdes ved Feedback Studios

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway