Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Personale

Portrettfotografi i gråtoner av Stig H Blindheim-Hansen, daglig leder, gitar, bass, trommer og band lærer ved Feedback Studios.

Stig Blindheim-Hansen

Faglig leder/ eier, gitar, bass, trommer og band lærer
stig@feedbackstudios.no

Feedback Studios tilbyr gitartimer og kurs hos Stig H. Blindheim-Hansen. Stig har spilt gitar i 28 år og har drevet profesjonelt i 18 år i inn-og utland. Han har drevet med ett mangfold av stilarter, og spilt i utallige musikkprosjekter og ensembler. Stig er utdannet gitarist/musiker/komponist fra Universitetet i Nord Dakota, USA.

 I 2004 tok Jazz bandet hans i USA 1. prisen på Wisconsin Eau Claire College Jazz Festival.
 I 2005 mottok han "Outstanding Achivement in String Performance" prisen for konserten han holdt som avgangseksamen ved UND. 
 
 I 2005 stod han også på scenen med Jazz bandet på den prestisjefulle Montreux Jazz Festivalen i Sveits.
Foruten tiden ved Feedback Studios har Stig undervist gitar gjennom University of North Dakota Community Music Program i USA, samt kulturskolen på Askøy og i Bergen. I 2012 gav han ut platen "Colours Gone Cold" med bandet  "My Misspent Youth". Han holder på med flere solo prosjekter, der i blandt hardrock prosjektet Charming. Stig leier seg også ut til diverse  studio virksomhet  og live opptredener.

Charming på Soundcloud →

My Misspent Youth →

Feedback Studios på YouTube →


Calle Hamre

Vokal, gitar, trommer, bass, band og låtskrivings lærer

Feedback Studios tilbyr musikktimer hos Calle Hamre.

Calle Hamre har vært aktiv musiker i over 20 år med over 141 innspillinger bak seg. Han har spilt i bandene Jem Jem Due, Butterfly Garden, The Owens, Gest, Waiting for Tom, Tambourine Men og mange flere.

Calle har lang erfaring som musikkprodusent/tekniker fra Havnelageret studio, der han har jobbet med
artister som Jan Eggum, Nathalie Nordnes, Gest, StMorrits, S, Ida Maria og medvirket på over 40 plater.

Han har også produsert filmmusikk i kino-dokumentarene "Junkies" og "Velkommen hjem" ( Trond Kvist)
Han er igang med sin bachelor i Musikkterapi ved Universitetet i Bergen (Griegakademiet).

Calle behersker trommer , bass, gitar, vokal og grunnleggende piano ferdigheter.


Lars Hjalmar Holm Rosvoll

Tromme lærer

Lars begynte å spille trommer i band og korps i 7.klasse. Siden den gang har han dyrket sin lidenskap for musikk og utdannet seg som musikkpedagog ved HSH Stord. For øyeblikket tar han en masterutdanning i musikkterapi ved Griegakademiet.

Lars har mye banderfaring og vært bidragsyter i forskjellige lokale musikaler. Han holder et bredt spekter av forskjellige stilarter og sjangre, med stor interesse for improvisasjon. For øyeblikket spiller han i blant annet band som Deep Flying Space Ducks og Dark Gram Orchid (finnes på Spotify).


Portrettfotografi i gråtoner av Terje Tjervaag, Gitar og band lærer ved Feedback Studios.

Marius Skålevik  

Gitar, bass og band lærer

Marius har spilt gitar siden han var 12 år. Marius har en bachelor i faglærer med musikk fra HVL, avdeling Stord og for øyeblikket tar han sin Mastergrad i kreative fag ved samme institusjon.

Som gitarist har han gjennom utdanningen spilt mange forskjellige sjangre, men mestrer kanskje best blues, og har jobbet mye med jazz i tillegg. Han har fokus på improvisasjon og er opptatt av å bruke gitaren som redskap til gehørsutvikling.


Portrettfotografi i gråtoner av Patrick Achtelik, Gitar og band lærer ved Feedback Studios.

Benjamin Mellingen Thuen

Piano lærer

Benjamin Mellingen Thuen går for tiden 4. året på integrert masterprogram i musikkterapi på Griegakademiet. Han er klassisk skolert i piano gjennom musikklinjen på Bergen Private Gymnas og fikk her både pianoundervisning og komposisjonsundervisning. Han har de siste årene vært aktiv i musikkmiljøet i Bergen og spilt på steder som Garage, Hulen, Kvarteret, Landmark, Logen, Grieghallen, Madamfelle, Scruffy Murfys osv.

I dag går han på Griegakademiet og studerer musikkterapi og prøver å finne nye måter å bruke musikken på, samt nye måter å lære og forstå den.

 

 


HaNNE KJØRSVIK BYE

Piano lærer

Feedback Studios tilbyr pianoundervisning med Hanne Kjørsvik Bye.

For tiden studerer Hanne piano med Signe Bakke ved Griegakademiet i Bergen. Hun har tidligere vært elev av Reidun Askeland på Toneheim Folkehøyskole og Tone Mjelva på musikklinja ved Heimdal Videregående Skole.

Hanne har i tillegg deltatt på flere mesterklasser, blant annet med David Owen Norris.

Hanne er en aktiv musiker og har spilt på flere offentlige konserter, derav Festspillene i Bergen. Hun har også vært spillende guide gjennom KODE på Siljustøl - Harald Sæveruds hjem.

 


Portrettfotografi i gråtoner av Torgeir Iversen, gitar, bass og tromme og band lærer ved Feedback Studios.

Torgeir Alexander Iversen  

Gitar, bass, ukulele, tromme og band lærer.

Feedback studios tilbyr musikkundervisningstimer med Torgeir Iversen.

Torgeir begynte sin musikkutdannelse på barneskolen da han ukentlig gikk til klassisk gitarundervisning. Da han ble eldre begynte han å spille i band som han fortsatt gjør den dag i dag.

Hovedinstrumentet er gitar, men Torgeir spiller også flere andre strenginstrument som bass og ukulele. I tillegg spiller han også trommer og har mange års erfaring som musikklærer ved Ortun ungdomsskole hvor han i de fire siste årene har undervist i gitar, trommer, bass, piano og samspill. Torgeir har sin pedagogiske utdannelse fra HsH og det meste av sin faglige utdannelse fra UiB. Utover dette har han også tatt videreutdanning innenfor musikk i regi av UiT og BRAK hvor han blant annet tok faget musikkartistutvikling og bedriftsforståelse for kulturnæringen. Han er lidenskapelig opptatt av musikk og jobber også som utøvende musiker i flere ulike konstellasjoner.

Et utvalg av Torgeir Iversen sine band og prosjekter:

- Bassist i Pokal som for tiden er på albumreleaseturne rundt omkring i Norge. Første singelen "For deg tusen ganger til" har gått sin seiersgang på Norsk radio og flere av de andre singlene til Pokal har vært listet på NRK

Pokal på NRK P3 →

Samt spiller han også i disse bandene:

The Good, the Bad and the Old One →

Ukulele Orkester→


Eivind Nyhammer

Gitar, bass og band lærer.

Feedback studios tilbyr musikkundervisningstimer med Eivind Nyhammer.

Eivind har spilt gitar siden ungdomsskolen og har siden dyrket interessen for musikk og gitar.

Han praktiserer og er opptatt av å utvikle seg innen mange musikksjangrer, han føler seg mest hjemme innenfor pop-og rockmusikk, og de uendelige variasjonene innen disse.

Han har musikkpedagogisk utdanning fra HSH, der han har bachelor i faglærer med musikk. Han har jobbet som kulturskole lærer, som praksis lærer ved barne-og ungdomsskole, og er også lærar ved videregående skole i Bergen.

Eivind har lang banderfaring i ulike stilarter, som gitarist, vokalist og låtskriver. Det siste prosjektet var hardrockbandet Corrida. Med Corrida vant han prisen for beste gitarist under Eggstock-festivalen i 2010.

Corrida på Youtube

Eivind holder for tiden på med nye band prosjekter

 


DSC_0315.jpg

Diltumar Ehetabdu

Fiolin lærer

Diltumar begynte å spille fiolin i en veldig ung alder. Hun tok sin videregående
utdanning på musikklinjen ved Langhaugen vgs i Bergen, og har tidligere vært elev
hos Per Gisle Haagenrud.

I år startet Diltumar på Masteren sin i utøvende musikk ved Griegakademiet.

Hun studerer under Ricardo Odriozola og Dag Anders Eriksen, og har også deltatt
på flere mesterklasser, blant dem med Guillaume Tardif. For tiden er Diltumar også
førstefiolinist i Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester, samt at hun også spiller i
Ungdomssymfonikerne.

Som biinstrument har Diltumar sang, og synger både jazz og klassisk, hos Hilde
Haraldsen Sveen og Turid Bakke Braut.


20170914_145038 (1).jpg

Leonard Lindweld

Piano Lærer

Etter å ha fullført sine studier i Europa, bestemte pianist Leonard Lindweld seg for å fortsette sine studier på andre siden av Atlanteren, under Stanislav Ioudenitch ved Park University's International Center for
Music I Kansas City.

Lindweld, født i Stockholm, Sverige, startet å spille piano i en alder av 6 år, og begynte på musikkskole i en alder av 12. Etter å ha vunnet 2.pris på 20 år jubiléet til de unges musikkonkurranse i Berletta, Italia, og 1.pris på Shavshinky Music Competition i St.Petersburg, fortsatte Lindweld sine studier på en sommerkamp i Como, Italia.

Artister og professorer Lindweld har spillt for inkluderer William Grant Naboré, Dang Thai Son, Ben Goetzke, Menaham Pressler, Jan Jiracek, Leif Ove Andsnes, Mitsuko Uchida og Matti Raekallio. Lindweld har også vært
på svensk tv og russisk radio. Etter å ha vunnet 1st International music competition, Stockholm, har han spilt i the Royal Series, Music at the Palace, flere ganger og i Kansas City, hvor han har fremført solokonsert iKauffman center of Music.

Han tar for øyeblikket sin Mastergrad, under Professor Einar Røttingen. Ved siden av solorecitals og å spille
kammermusikk, er Lindweld besatt av natur. Derfor er Bergen, Norge et naturlig valg for sin Mastergrad. Han har stått som solist på scener som Troldhaugen, Korskirken, Siljustøl, Grieghallen og Gunnar Saevigs sal i Norge.


Daniel Stølen Alme

Daniel Stølen Alme

Band, bass, gitar, innspilling/ studio lærer - Lydteknikker/ musikkprodusent

Daniel har holdt på med musikk siden ungdomsskolen, og interessen har tatt han til både en musikkutdannelse, en mengde konserter over hele landet, samt bak mixebordet for mange store band og som musikkprodusent. 

Etter å ha gått to år på Viken FHS på lyd- og produksjonslinjen og som stipendiat/miljøarbeider med både vokal og gitar som hovedinstrument, bestemte han seg for å ta utdannelse videre som musikkpedagog. Han har bachelor fra Høgskolen i Nord-Trøndelag (Nord Universitet i dag) med bass som hovedinstrument og musikkproduksjon som bacheloroppgave. Daniel har studert sine instrument under svært kompetente lærere som André Berg (gitar), Markus Lillehaug Johnsen (gitar), Jostein Hasselgård (vokal), Hans Jørgen Støp (vokal og Dag Mattis Kleppen (bass). 

Etter å har jobbet som kulturskolelærer for Molde og Aukra, flyttet Daniel med samboeren til Bergen for å satse på musikken og interessen i en ny by. 

Nå er han snart ferdig med en mastergrad i kulturstudier, og ønsker å jobbe med musikken fra alle vinkler. Daniel sin erfaring ligger innen Pop/Rock/Jazz/Singer & Songwriter og spenner seg over flere instrumenter og uttrykk. Som lærer har han også opprettet kurs innen musikkproduksjon/opptak og live lyd. Med enkeltpersonforetaket sitt har Daniel vært lydansvarlig for konserter med blant andre Resjemheia, The Real Thing, Waade trio, Mari Brunvoll, Håvard Stubø Quartet, Bjørn Alterhaug Quintet, Farmers Market, Kirsti Huke Kvartett, Ola Kvernberg trio m.fl. 

Som utøvende musiker har hovedsakelig Daniel sin erfaring med innspilling og livekonserter med samboer Silje Søgnesand og eget bandprosjekt Retrio.


TobiasEide.jpg

Tobias Olai Eide

Cello og komposisjonlærer

Tobias Olai Eide (f. 1992) er en norsk cellist og komponist fra Bergen. Han startet å spille cello da han var syv år gammel. Allerede som tolvåring var han solist på konserten "Unge Talenter" med Forsvarets musikkorps. Han har fått undervisning av Kristin Værholm, Bodil Erdal (fra BFO) og Tove Sinding Larsen (Barratt Dues musikkinstitutt). Han har hatt ulike solistopptredener bl. a. på solistkonserten i forbindelse med åpningen av Fana Kulturhus (2009), solist med Ung Symfoni (2010) og i 2012 var han igjen solist med Ung Symfoni, både i Oseana Kulturhus og under orkesterets turne i USA. I 2014 dro Ung Symfoni på turne til St. Petersburg og da var han også solist med orkesteret. De tre første årene av musikkstudiene ble fullført ved Griegakademiet i Bergen. Her hadde han Agnese Rugevica og Sebastian Dorfler som lærere. Tobias var også gruppeleder i både Bergen Unge Kammerorkester og Ung Symfoni før han dro videre til Trondheim for å studere. Her fullførte han både bachelor og masterstudiet i utøvende musikk med Øyvind Gimse som lærer. I denne perioden deltok Tobias på flere prosjekter med TrondheimSolistene.

Tobias bruker mye tid på komponering og fikk i forbindelse med et sommermusikkurs i 2010 oppført et av sine verk på en konsert i Polen. Han har også komponert arien "Heaven" som hans søster Tomine Mikkeline Eide hadde med på sitt debutalbum utgitt av Universal Music i 2013. Foruten å komponere, arrangerer han også musikk.

I tillegg har Tobias hatt flere masterclasstimer med blant annet Truls Mørk, Andrzej Orkisz, Robert de Maine og Terje Moe Hansen. Han har også hatt flere oppdrag sammen med sin søster Tomine Mikkeline Eide.

Tobias har fra 2017 base i Bergen og er tilbake som cellist og gruppeleder i Bergen Unge Kammerorkester.


Anders Hannevold

Piano og komposisjonlærer

Anders Hannevold har vært en dedikert pianist gjennom hele sitt liv fra svært ung alder av.

Han har studert bl.a. under Audun Kayser, Torleif Torgersen, Signe Bakke og Einar Steen-Nøkleberg. Anders har deltatt på en rekke masterclasses og undervisning rundt i Norge og verden forøvrig med skikkelser som Håkon Austbø og Leif Ove Andsnes.

Anders står jevnlig på scenen, både i solist og solo-sammenheng i innland og utland. Som 17-åring tok han en 2.pris i Ungdommens Musikkmesterskap på nasjonalt nivå.

Anders er også en dreven akkompagnatør, og har gjort konserter med mange høyt anerkjente musikere som bl.a. Melina Mandozzi og Gro Sandvik.

Utenom den klassiske verden har Anders også vært innom jazz, bandvirksomhet og besifring-spill. For øyeblikket studerer han komposisjon i kunstmusikk ved Griegakademiet.


Renate Louise Blindheim-Hansen, nestleder, ansvarlig for markedsføring, foto web og administrasjon ved Feedback Studios

RENATE LOUISE BLINDHEIM-HANSEN

Daglig Leder, eier

Renate@feedbackstudios.no

Renate holder på med en mastergrad i organisasjon og ledelse og er fra før utdannet sosionom. Hun har jobbet som nestleder og fagansvarlig på Albatrossen Ettervernsenter siden 2014. Har ellers lang og bred erfaring innen rus og psykiatri.

Renate har også vært nestleder ved Feedback Studios AS siden oppstart i 2008.