kurs

IMG_4092.jpg

Godt musikkmiljø

Hos Feedback Studios har vi ett flott musikkmiljø som deler din interesse for musikk, klar for å motivere og være med på å spille deg så god som du ønsker å bli :)

Takk for at du viser interesse for kurs her ved Feedback Studios! :) 

Jeg er veldig glad for at du har tatt turen hit for å se hva vi har å tilby deg! 

Det du møter ved Feedback Studios er dyktige lærere som står klar for å gjøre deg eller dine bedre på det instrumentet som er valgt. Du møter dessuten ett musikkmiljø som er inkluderende, motiverende og støttende. Vi er glade for at mange elever velger å bli hos oss over flere år og finner glede i det vi kan tilby. Det å utøve musikk gir en positiv helse gevinst,  vi håper at også du blir en del av familien.

Vi underviser alle nivåer fra nybegynner til viderekommende, alle stilsorter; pop, rock, metal, jazz, klassisk, blues, vise og mye mer. 

Våre lærere er profesjonelle utøvende musikere med høyere utdanning som underviser elever på akustisk, el-gitar, bass, vokal, piano, fiolin, ukulele eller trommer. Vi ønsker i 2018 å knytte til oss enda flere spennende lærere, kom gjerne med en forespørsel om vi ikke tilbyr undervisning for ditt instrument per idag.

Jeg vil her på siden presentere de kursene vi har satt opp Høsten 2018, jeg vil anbefale dere å også følge oss på Facebook der vi gjerne minner dere på kursene, du kan vise interesse ved å gå inn på våre arrangementer.

Om du er sikker på hva du ønsker kan du ta steget til vår nettbutikk der du kan kjøpe våre tjenester med kort. 

Om du heller skulle ønske å bli tilsendt faktura så kan du bestille via disse sidene her.

Om du skulle ønske å ta en uforpliktig samtale med meg om privattimer eller råd og vink, så må du gjerne ringe meg eller sende meg en epost så skal jeg svare så godt jeg kan på alle dine spørsmål! :) 

Mvh, 

Stig Blindheim-Hansen

93 44 77 60 / stig@feedbackstudios.no

IMG_4396.jpg

Mvh,

Stig Blindheim-Hansen

93 44 77 60 / stig@feedbackstudios.no

2018

 

16 September - Samspillkurs - Jazz band

Hos Feedback Studios kan du komme sammen med andre å spille musikk som er arrangert for din gruppe, en av våre dyktige lærere spiller enten sammen med dere eller dirigerer. Til semester slutt arrangerer vi konsert sammen med andre elever fra Feedback Studios på en scene i Bergen.

Sentrale elementer i jazz er improvisasjon, du vil lære hvordan du skal improvisere over gitte akkord skjemaer og også lære teori du trenger for å spille låtene som blir arrangert for kurset. For å være med på kurset må du ha spilt litt før og kunne lese noter eller besifring

Vi har satt opp en gruppe som treffes ca 2 helger i mnd.
Kurset går over 16 timer og koster kr 4550,-

Instruktør på kurset er Daniel Stølen Alme

Bestill:   Faktura     Kredittkort

17. September - Gitarkurs på Krohnengen skole

Vi setter også dette semesteret opp gitarkurs på Krohnengen skole.

10 uker kurs starter Mandag 17. September

1500-1600: Nybegynnerkurs 5-10 klasse: kr 2400,-
1600-1630: Nybegynnerkurs 2-4 klasse: kr 1200,-
1630-1730: Videregående-kurs 5-10 klasse: kr 2400,-
1730-1800: Videregående-kurs 2-4 klasse: kr 1200,-

Calle Hamre er instruktør

Påmelding: http://www.feedbackstudios.no/gitarkurs

19. September - Gitarkurs på Landås skole

Vil gjøre oppmerksom på at kursene vi setter opp ved Landås skole er kun for barn 4-7 klasse som går på Landås skole, for våre åpne skolekurs for alle barn/ungdommer i Bergen og omegn så bestiller du her: http://www.feedbackstudios.no/gitarkurs/


Kursene vi setter opp på Landås skole sammen med FAU går i 10 uker og er for nybegynnere, om eleven kan litt fra før så kan de med fordel fortsatt bli med på kurset da gitarlærer vil legge opp til at elever lærer i forskjellig tempo. Kurset er ett tilbud for elever fra 4-7 klasse.
Vi setter opp tre forskjellige tider:
Oppstart: Onsdag 19. September
1430-1530
1535-1635
1640-1740

En trenger egen gitar på kurset, dette for at eleven skal kunne øve effektivt på instrumentet sitt hjemme. Om en trenger å leie gitar så har Feedback Studios mulighet til å leie ut dette til kr 300,- for en kurs periode. Vi trenger da beskjed om at en ønsker å leie minst en uke før kursstart, vi har ikke ett lager og må bestille disse i god tid i forveien.
Kursavgift: kr 1250,- (Informasjon om betaling kommer fra FAU.)

Påmelding: http://www.feedbackstudios.no/landaas (kun for elever fra Landås skole 4-7 klasse)

 

20. September - Gitarkurs på Olsvik skole

Vi setter også dette semesteret opp gitarkurs på Olsvik skole.

10 uker kurs starter Torsdag 20. September

1500-1530: Videregående-kurs 2-4 klasse: kr 1200,-
1530-1600: Nybegynnerkurs 2-4 klasse: kr 1200,-
1600-1700: Videregående-kurs 5-10 klasse: kr 2400,-
1700-1800: Nybegynnerkurs 5-10 klasse: kr 2400,-

Instruktør er Marius Skålevik
Påmelding:
http://www.feedbackstudios.no/gitarkurs
 

22/23 September - Helgekurs: Vokalkurs for voksne m/ Calle Hamre

Vokalkurs 1100-1300 (begge dager 4 timer) - kr 1500,-

"Syng med den stemmen du har" er en et velkjent uttrykk. Og vi i Feedback Studios tar det på alvor, og et utgangspunkt i at alle kan synge på en eller annen måte. Om man ikke er Celine Dion, Kurt Nilsen, så har alle et vokaluttrykk. På disse vokalkursene hjelper vi med tips, råd og vink vedrørende sangteknikk, og ikke minst det viktigste, finne ditt uttrykk og hjelpe med tekstformidling.

Mange har en drøm om å synge og det kan vi hjelpe deg med på dette vokalkurset.

Vi tar inn 4 personer på våre vokalkurs.

Påmelding:
http://www.feedbackstudios.no/bestill
 

21/ 22 September - Helgekurs - Bluesgitar kurs!

Bluesgitar kurs 1: 1630-1830 på Fredag klokken 1100-1300 på Lørdag: På dette bluesgitarkurset går vi igjennom bluesmarsj, forskjellige turn arounds, forstå tolvtakteren og blues improvisasjon og gjennomgang av pentaton og blues skalaer. - Instruktør: Eivind Nyhammer -

Bluesgitar kurs 2: blir holdt neste gang: På dette bluesgitarkurset, som er en forsettelse på kurs 1 går vi videre og lærer mer om både dur og moll blues, dominant akkorder, moll akkorder, mixolydisk og dorisk skala. - Instruktør: Eivind Nyhammer -

Bluesgitar kurs 3: 1830-2030 på Fredag 1300-1500 på Lørdag: På dette bluesgitarkurset, som er en forsettelse på kurs 1og 2. Vi ser på jazzblues med flere og mer avanserte akkorder, vi lærer mer om improvisasjon og plukker opp noen signatur licks. - Instruktør: Eivind Nyhammer -

Bluesgitar kurs 1 - 4 timer, kr 1500,-
Bluesgitar kurs 2 - 4 timer, kr 1500,-
Bluesgitar kurs 3 - 4 timer, kr 1500,-
Blues Pakken: alle tre blues kurs - 12 timer - kr 3600,-

Instruktør er Eivind Nyhammer
Påmelding:
http://www.feedbackstudios.no/bestill
 

26. September - Vokalkurs for voksne

"Syng med den stemmen du har" er en et velkjent uttrykk. Og vi i Feedback Studios tar det på alvor, og et utgangspunkt i at alle kan synge på en eller annen måte. Om man ikke er Celine Dion, Kurt Nilsen, så har alle et vokaluttrykk. På disse vokalkursene hjelper vi med tips, råd og vink
vedrørende sangteknikk, og ikke minst det viktigste, finne ditt uttrykk og hjelpe med tekstformidling.

Vi synger sammen, og bruker musikkinnspillingsprogram der vi høre på stemmen underveis og hører hva som må til for å forbedre stemmen. Enkle sangteknikker er også inkludert i kurset.

Mange har en drøm om å synge og det kan vi hjelpe deg med på dette vokalkurset.

Vi tar inn maks 4 personer på våre vokalkurs.

Onsdag 26. September - klokken 21-2200 - 8 uker kurs

Påmelding:
http://www.feedbackstudios.no/bestill/

 

17. Oktober - Trommekurs for barn/ungdom - Nybegynner

På vårt trommekurs lærer du deg forskjellige groover, riktig slag teknikk og får opplæring i trommesett, vi tar inntil 4 elever på våre kurs - en fordel å ha trommesett hjemme, men en kan også øve med trommepad.

Barn/ ungdom: fra 5-10 klasse
8 ukers kurs - kr 2500,-

Instruktør på kurset er Lars Rosvoll
Påmelding:
http://www.feedbackstudios.no/bestill/

18. Oktober - Vokalkurs for barn

Dette kurset er ment for barn 8-12 år gamle.

"Syng med den stemmen du har" er en et velkjent uttrykk. Og vi i Feedback Studios tar det på alvor, og et utgangspunkt i at alle kan synge på en eller annen måte. Om man ikke er Celine Dion, Kurt Nilsen, så har alle et vokaluttrykk. På disse vokalkursene hjelper vi med tips, råd og vink vedrørende sangteknikk, og ikke minst det viktigste, finne ditt uttrykk og hjelpe med tekstformidling.

Vi synger sammen, og bruker musikkinnspillingsprogram der vi høre på stemmen underveis og hører hva som må til for å forbedre stemmen. Enkle sangteknikker er også inkludert i kurset.

Mange har en drøm om å synge og det kan vi hjelpe deg med på dette vokalkurset.

Vi tar inn 4 elever på våre vokalkurs.

Torsdag 18. Oktober Klokken 1600 - 1700 - 8 uker kurs - kr 2500,-

Påmelding:
http://www.feedbackstudios.no/bestill/

20 Oktober - Helgekurs i Garageband/ Logic/ Innspillings teknikk

Dette er ett innførings kurs i innspillings programmet Garageband, dette er også ment som en innføring til videre bruk av Logic og andre innspillings teknikker.

Etter endte 4 timer så har du
-Forstått grunnleggende opptakskonsept
- Få innføring i produksjonsverktøy på datamaskin for opptak (Garageband og Logic Pro X)

Kurset vil bruke garageband som utgangspunkt ettersom dette er et gratisprogram for mac og ipad som er et veldig godt utgangspunkt for å starte med innspilling. Dette er ment som et innføringskurs, og alle teknikker både om innspilling og editering er universelle og kan brukes i alle program. Den største forskjellen mellom alle DAW (digital audio workstation - innspillings og mixingprogram) er utseende og måten programmene håndterer ulike verktøy på. Instruktør er også kjent med Cubase og Pro Tools som er de mest brukte programmene også på PC, Ableton Live er mer brukt som et låtskrivings- og liveprogram. Mer inngående kunnskap rundt Ableton Live og loopinnspilling/liveavspilling av looper kan bli gått nærmere inn på i et semesterkurs.

Helgekurset varer 4 timer og koster kr 1500,- per deltager (helgekurs)

Påmelding her: http://www.feedbackstudios.no/bestill/

Vi anbefaler å følge vårt 16 timers kurs for videre innføring i bruk av effekter, mikrofon plassering, etterarbeid av opptak som trim, volum, automatisering osv. Videre lære om mixeverktøy som EQ, klang, kompressor etc. og utnytte disse verktøyene på egne opptak.

Vi setter opp 16 timers kurs for interesserte etter endt innføringskurs.

 

 

 

 

Samspill Kurs

Pris kr 4550,- for 16 uker

Vi har en gruppe for det meste, fra klassisk og jazz til metal og pop og til alt imellom. Vi har kompetansen til å gi deg den beste opplevelsen til en storstilt konsert på slutten av semester. Vi setter opp bandkurs for 2018 nå.

Instruktører er lærere fra Feedback Studios og oppstart blir i uke 34 mellom 20. August - 24. August. Februar, En samspill time varer en time og klokkeslettet blir satt opp mellom klokken 1600-2200.

Kammermusikk:

Ett av de aller beste metodene for å lære musikk er å lære det sammen. Kammermusikk tilbyr muligheten å ikke bare utvikle seg teknisk, men musikalsk igjennom samspill. Kammermusikk begynner oftest ikke før man er på et viderekommen nivå, men ved Feedback Studio ønsker vi å kunne tilby dette for alle aldrer og nivåer.

Når du spiller i en kammer-gruppe, fra duo til kvintetter, vil du være med å utvikles både innad som gruppe og som gruppemedlem. Med enkle steg før steg repertoar skal kammermusikk ta eleven igjennom klassisk musikk til ett høyt og gøy nivå. Hvorfor vente med å lære å spille sammen når samspill er ett av de absolutt mest effektive virkemiddel for musikalsk forbedring?

Bestill:   Faktura     Kredittkort

Jazzband:

Hos Feedback Studios kan du komme sammen med andre å spille musikk som er arrangert for din gruppe, en av våre dyktige lærere spiller enten sammen med dere eller dirigerer.  Til semester slutt arrangerer vi konsert sammen med andre elever fra Feedback Studios på en scene i Bergen.

Sentrale elementer i jazz er improvisasjon, du vil lære hvordan du skal improvisere over gitte akkord skjemaer og også lære teori du trenger for å spille låtene som blir arrangert for kurset. For å være med på kurset må du ha spilt litt før og kunne lese noter eller besifring.

Bestill:   Faktura     Kredittkort

Rock/pop/blues/metal band:

Du vil sammen med læreren bestemme sangene som dere ønsker å fokusere på gjennom semesteret. Her blir det høy rocke faktor, foten på monitor, kun ensfargete m&m´s på green room og brei-bent fot stilling :) Her blir det snakk om pedaler og amper, trommesett, god lyd og dårlig lyd, halsbrekkende soloer og tunge riff. 

Til semester slutt arrangerer vi konsert sammen med andre elever fra Feedback Studios på en scene i Bergen.

Bestill:   Faktura     Kredittkort

 

Ukulele

Her får du lære om rytmer, akkorder, noe melodier og litt musikkteori.Dere får ett variert repertoar å øve på samtidig som det er lov å komme med ønsker, vi har også fokus på samspill.

Dette er kurset for deg som synes ukulele er ett spennende instrument, som ønsker å kunne ta med deg ett instrument for å akkompangere i lystige lag, eller for lærere og barnehage ansatte som kan tenke å bruke det i sitt pedagogiske virke.

- pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker - Instruktør: Torgeir Iversen

Ukulelekurs: Barn- pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker -:

  • Onsdag 22. August, klokken 1600-1700

Bestill:   Faktura     Kredittkort

Ukulelekurs: Ungdom/ Voksen- pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker -:

  • Nybegynner 1: Onsdag 22. August klokken 2100-2200

Bestill:   Faktura     Kredittkort

 

Vokal

Vokalkurs: På vokalkursene til Feedback Studios går vi gjennom bruk av sangstemmen på forskjellige måter. Hvordan og hvorfor vi varmer opp, oppnå et høyere stemmeregister, bruk av mage muskulatur, pust, volum, i det hele tatt alle sider ved det å synge.   

-pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker:  - Instruktør: Calle Hamre -

Gitar og vokal:

Ønsker du å bli bedre på å synge og spille gitar samtidig? da er dette kurset for deg! 

 

Låtskriving

Låtskriver kurs: Å skriver låter og meningsfulle tekster er noe mange ønsker å bli god på. På dette kurset lærer du tekniske ferdigheter rundt det å skrive sanger og melodier samt bruk av metaforer og utforming av tekst. 

-pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker:  - Instruktør: Calle Hamre -

Bestill:   Faktura     Kredittkort

 

Fiolin

Fiolin kurs 1: 

Hos Feedback Studios kan du lære deg å spille fiolin på kurs, på kursene våre tar vi inn 4 elever, vi har satt opp ett kurs for barn (2-4 klasse) og ett for barn/ungdommer (5-10 klasse) og ett for voksne.

-pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker: Instruktør: Diltumar Ehetabdu

Bestill:   Faktura     Kredittkort

 

Piano

Piano er ett populært instrument som du kan lære deg å spille på her hos Feedback Studios, om du ønsker å spille klassisk eller populær musikk så har vi ett tilbud til deg! Om du er en morgenfugl så har vi dessuten ett morgen kurs som går Fredager klokken 0930 :) Vi tar inntil 4 elever på hvert av kursene.

-pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker

Pop Piano:

Bestill:   Faktura     Kredittkort

Improvisasjon Piano:

  • - Instruktør: Benjamin Mellingen

Klassisk piano:

Bestill:   Faktura     Kredittkort

Morgen Piano:

Bestill:   Faktura     Kredittkort.   

 

Trommer

På vårt trommekurs lærer du deg forskjellige groover, riktig slag teknikk og får opplæring i trommesett, vi tar inntil 4 elever på våre kurs - en fordel å ha trommesett hjemme og øve på eventuelt tromme pad.

Trommekurs - pris kr 2500,-/ 8 uker eller kr 4550,-/16 uker -   - Instruktør: Lars Rosvoll

 

 

 

 

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway

 

 

 

 

 

 

 

 Sjekk våre kurs på Kursagenten.no

Sjekk våre kurs på Kursagenten.no