Book an appointment with Feedback Studios using SetMore
Musikkproduksjons kurs

Musikkproduksjons kurs

På våre musikkproduksjons kurs vil du lære deg å bruke de tekniske virkemidler vi har til rådighet, slik at den kreative prosessen blir lettere. Du vil lage bedre musikk, ha det mer moro og kunne vise frem musikk du kan være stolt av.

Bassgitar kurs

Bassgitar kurs

På våre basskurs så lærer du hvordan du holder resten av bandet i tøylene!

Gitarkurs

Gitarkurs

Feedback Studios har undervist gitar siden 2008. Vi holder gitarkurs for barn/ungdom og voksne i 8 eller 16 uker. Våre lærere holder ett høyt teknisk og teoretisk nivå og allerede fra første time skal du kunne komme hjem og ha lært noe nytt.

Helgekurs

Helgekurs

Her kan du bestille helgekurs om låtskriving, vokal, bluesgitar eller gitarhelt kurs.

Ukulelekurs

Ukulelekurs

Dette er kurset for deg som synes ukulele er ett spennende instrument, som ønsker å kunne ta opp ett instrument å akkompangere i lystige lag, eller for lærere og barnehage ansatte som kan tenke å bruke det i sitt pedagogiske virke.

Trommekurs

Trommekurs

Trommer er vel det instrumentet som de fleste vokser opp og skulle ønske de kunne. På vårt trommekurs lærer du deg og kontrollere ben og armer slik at du kan lære forskjellige groover.

Pianokurs

Pianokurs

Vi holder piano kurs og tar inn 2 stykker på kurs samtidig. En ide for foreldre og barn å gå sammen? :) For barn, ungdom og voksne.

Bandkurs

Bandkurs

Foten på monitor, kun ensfargete m&m´s på green room og brei-bent fot stilling ;) Lev ut drømmen og meld deg på band kurs og få god veiledning fra en profesjonell musiker og pedagog.

Fiolinkurs

Fiolinkurs

Hos Feedback Studios kan du lære deg å spille fiolin på kurs, på kursene våre tar vi inn 4 elever

Vokalkurs

Vokalkurs

På vokalkurset hos Feedback Studios hjelper vi deg å finne ditt utrykk og hjelpe med tekstformidling, du vil bli tryggere på stemmen din ved å synge for og med andre elever på kurset.