Book an appointment with Feedback Studios using SetMore
shutterstock_649116934.jpg

Helgekurs

Om du har en travel hverdag så er våre helgekurs akkurat for deg!

Helgekurs i Garageband/ Logic/ Innspillings teknikk

Dette er ett innførings kurs i innspillings programmet Garageband, dette er også ment som en innføring til videre bruk av Logic og andre innspillings teknikker.

Etter endte 4 timer så har du
-Forstått grunnleggende opptakskonsept
- Få innføring i produksjonsverktøy på datamaskin for opptak (Garageband og Logic Pro X)

Kurset vil bruke garageband som utgangspunkt ettersom dette er et gratisprogram for mac og ipad som er et veldig godt utgangspunkt for å starte med innspilling. Dette er ment som et innføringskurs, og alle teknikker både om innspilling og editering er universelle og kan brukes i alle program. Den største forskjellen mellom alle DAW (digital audio workstation - innspillings og mixingprogram) er utseende og måten programmene håndterer ulike verktøy på. Instruktør er også kjent med Cubase og Pro Tools som er de mest brukte programmene også på PC, Ableton Live er mer brukt som et låtskrivings- og liveprogram. Mer inngående kunnskap rundt Ableton Live og loopinnspilling/liveavspilling av looper kan bli gått nærmere inn på i et semesterkurs.

Helgekurset varer 4 timer og koster kr 1500,- per deltager (helgekurs)

Helgekurs i vokal

"Syng med den stemmen du har" er en et velkjent uttrykk. Og vi i Feedback Studios tar det på alvor, og et utgangspunkt i at alle kan synge på en eller annen måte. Om man ikke er Celine Dion, Kurt Nilsen, så har alle et vokaluttrykk. På disse vokalkursene hjelper vi med tips, råd og vink vedrørende sangteknikk, og ikke minst det viktigste, finne ditt uttrykk og hjelpe med tekstformidling.

Mange har en drøm om å synge og det kan vi hjelpe deg med på dette vokalkurset.

Bluesgitar kurs

Bluesgitar 1

På dette bluesgitarkurset går vi igjennom bluesmarsj, forskjellige turn arounds, forstå tolvtakteren og blues improvisasjon og gjennomgang av pentaton og blues skalaer.

Bluesgitar 2

En forsettelse på del 1 går vi videre og lærer mer om både dur og moll blues, dominant akkorder, moll akkorder, mixolydisk og dorisk skala.

Bluesgitar 3

Dette er en forsettelse på del 1 og 2. Vi ser på jazzblues med flere og mer avanserte akkorder, vi lærer mer om improvisasjon og plukker opp noen signatur licks.

Gitarhelt kurs

Gitar helt studie 1: John Mayer

Vi vil se på John sin rytmegitar stil, og også se på flere av måtene han ville tilnærme seg soloer. John Mayer har fortjent musikkverdenens respekt som en moderne mester av blues, rock og popgitar. John er en dyktig musiker som kan kombinere alle disse stilsortene i en særegent original stil, men en kan også høre hvem som har vært hans helter. Kurset er ment for deg på mellom og avansert nivå.

Gitar helt studie 2: Slash

Vi ser på Slash sin solo gitarspilling, herunder dur/moll pentaton, dorisk og mixolydiske skalaer og teknikker som hammer-on/ pull-off, bending og vibrato. Vi ser også på noen av de mest ikoniske sangene han er kjent for. Kurset er ment for deg på mellom og avansert nivå.

Gitar helt studie 3: Keith Richard/ Rolling Stones

På dette kurset lærer du hvordan du kan få til "sounden" til Keith Richard, open G tuning og mer. Keith sin gitar spilling handler ikke om fancy eller lynraske løp og imponerende teknikk. Det handler om tøffe riff og tidløs sangskriving. Richards sa en gang i et intervju at du kan gjenkjenne en god sang ved å fjerne alt av produksjon og spille den med bare en akustisk gitar og vokal.


2019

Datoer for neste års helgekurs kommer ut i uke 46! :) Stikk gjerne innom igjen eller send en epost til post@FeedbackStudios.no så kan vi minne deg på det når kalenderen er klar! :)