Book an appointment with Feedback Studios using SetMore
shutterstock_649116934.jpg

Helgekurs

Om du har en travel hverdag så er våre helgekurs akkurat for deg!

Helgekurs i Garageband/ Logic/ Innspillings teknikk

Dette er ett innførings kurs i innspillings programmet Garageband, dette er også ment som en innføring til videre bruk av Logic og andre innspillings teknikker.

Etter endte 4 timer så har du
-Forstått grunnleggende opptakskonsept
- Få innføring i produksjonsverktøy på datamaskin for opptak (Garageband og Logic Pro X)

Kurset vil bruke garageband som utgangspunkt ettersom dette er et gratisprogram for mac og ipad som er et veldig godt utgangspunkt for å starte med innspilling. Dette er ment som et innføringskurs, og alle teknikker både om innspilling og editering er universelle og kan brukes i alle program. Den største forskjellen mellom alle DAW (digital audio workstation - innspillings og mixingprogram) er utseende og måten programmene håndterer ulike verktøy på. Instruktør er også kjent med Cubase og Pro Tools som er de mest brukte programmene også på PC, Ableton Live er mer brukt som et låtskrivings- og liveprogram. Mer inngående kunnskap rundt Ableton Live og loopinnspilling/liveavspilling av looper kan bli gått nærmere inn på i et semesterkurs.

Helgekurset varer 4 timer og koster kr 1500,- per deltager (helgekurs)

Helgekurs i vokal

"Syng med den stemmen du har" er en et velkjent uttrykk. Og vi i Feedback Studios tar det på alvor, og et utgangspunkt i at alle kan synge på en eller annen måte. Om man ikke er Celine Dion, Kurt Nilsen, så har alle et vokaluttrykk. På disse vokalkursene hjelper vi med tips, råd og vink vedrørende sangteknikk, og ikke minst det viktigste, finne ditt uttrykk og hjelpe med tekstformidling.

Mange har en drøm om å synge og det kan vi hjelpe deg med på dette vokalkurset.

Bluesgitar kurs

16 timer: kr 4550,-

Samlingbasert kurs:
Bluesgitarkurset møtes over 4 helger:
De som er planlagt er: 10. Mars - 30. Mars - 28. April - 26. Mai

Bluesgitar del 1 (5-10 timer)
På dette bluesgitarkurset går vi igjennom bluesmarsj, forskjellige turn arounds, forstå tolvtakteren og blues improvisasjon og gjennomgang av pentaton og blues skalaer.

Bluesgitar del 2 (5-10 timer)
En forsettelse på del 1 går vi videre og lærer mer om både dur og moll blues, dominant akkorder, moll akkorder, mixolydisk og dorisk skala.

Bluesgitar del 3 (6-12 timer)
Dette er en forsettelse på del 1 og 2. Vi ser på jazzblues med flere og mer avanserte akkorder, vi lærer mer om improvisasjon og plukker opp noen signatur licks.

Om dere ser på timene som er planlagt for hver del kan dere se at det er ikke nødvendigvis sånn at en kommer seg gjennom alle tre deler før kurset er ferdig. Det er viktig å kunne materialet bra før en går videre til neste del.


Påmelding: https://feedbackstudiosbergen.setmore.com/

Gitarhelt kurs

Gitarhelt studie: John Mayer

Vi vil se på John sin rytmegitar stil, og også se på flere av måtene han ville tilnærme seg soloer. John Mayer har fortjent musikkverdenens respekt som en moderne mester av blues, rock og popgitar. John er en dyktig musiker som kan kombinere alle disse stilsortene i en særegent original stil, men en kan også høre hvem som har vært hans helter. Kurset er ment for deg på mellom og avansert nivå.

Gitarhelt studie: Slash

Vi ser på Slash sin solo gitarspilling, herunder dur/moll pentaton, dorisk og mixolydiske skalaer og teknikker som hammer-on/ pull-off, bending og vibrato. Vi ser også på noen av de mest ikoniske sangene han er kjent for. Kurset er ment for deg på mellom og avansert nivå.

Gitarhelt studie: Keith Richard/ Rolling Stones

På dette kurset lærer du hvordan du kan få til "sounden" til Keith Richard, open G tuning og mer. Keith sin gitar spilling handler ikke om fancy eller lynraske løp og imponerende teknikk. Det handler om tøffe riff og tidløs sangskriving. Richards sa en gang i et intervju at du kan gjenkjenne en god sang ved å fjerne alt av produksjon og spille den med bare en akustisk gitar og vokal.

Samling baserte kurs

4 Helger - 16 timer - kr 4550,-

Vi åpner for en ny form for kurs ved Feedback Studios for deg som ønsker å være med på semesterkurs hos oss, men kanskje ikke finner tid til dette i ukedagene. Selv om vi har satt opp helger i programmet så kan det være at du sammen med lærer og de andre kursdeltagerne kan finne andre aktuelle helger å bytte kursdager til. De kursene vi vil tilby som er samling baserte er:

Musikkproduksjon: 17. Mars - 7. April - 5. Mai - 16. Juni

Låtskriving: 23. Mars - 6. April - 4. Mai - 16. Juni

Band: 9. Mars - 29. Mars - 27. April - 19. Mai (Konsert på Inside rock cafe 24/25 Mai eller 8 Juni)

Bluesgitarkurs: 10. Mars - 30. Mars - 28. April - 26. Mai


2019

Lørdag 9./ søndag 10. Februar - Gitarhelt studie: Keith Richard

klokken 1100-1300, 4 timer kurs - kr 1500,-

Lørdag 9./ søndag 10. Februar - Gitar helt studie: John Mayer

klokken 1330-1530, 4 timer kurs - kr 1500,-