Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Gitarkurs for barnehageansatte

shutterstock_476857375.jpg

Lyst å kunne bruke musikk mer i barnehagen?

Feedback Studios har drevet med gitarkurs for barnahageansatte siden 2008,

Feedback Studios har siden 2008 tilbydd gitarkurs for barnehager i Bergens område, siden 2012 har daglig leder Stig Blindheim-Hansen dessuten jobbet tett med barnehage konsernet Eventus AS der han for tiden jobber som musikk pedagog/ konsulent for det musikk faglige i barnehagene. Gjennom erfaringer fra både utdanning og direkte jobb med barn og voksne har han laget gitarkurs som passer godt til ansatte som vil bruke gitar mer aktiv og i samlinger i barnehagen.

Vi tilbyr gitarskole for barnehage ansatte i deres eget lokale for kr 10.000,- for 8 timer. Vi kan legge opp timene slik at både nybegynnere og de som har spilt en del kan få utbytte av kurset. Vi har tidligere lagt opp slike kurs med doble timer over 4 uker. Det er også mulighet å sette opp ett viderekommen kurs med samme tidsramme. Vi tar inn maks 10 stykker om gangen ved besøk i deres lokale. Sangene som blir brukt er sanger som kan benyttes i formelle og uformelle samlingstunder i barnehagen. Feks: matsanger, bursdags sanger, tradisjonelle sanger og tema sanger.

Vårt viderekommen kurs bruker også barnesanger som kan brukes i barnehagen, dette omhandler da teknikker som fingerspill og mer variert rytmespill.

Vi holder også kurs i vårt studio i Sandviken om en barnehage skulle ønske å melde på færre deltagere. Dette koster kr 1950,- per deltager. Vi tar inn 3-5 personer på ett slikt kurs.

Ved å sende inn skjema under så tar vi kontakt med deg for å finne den beste dagen for oss å sette opp kurs for dere!

Interesse skjema

Navn på daglig leder/styrer *
Navn på daglig leder/styrer
Alternativ
Kryss av for det som er mest aktuelt for din barnehage
Sett inn hvor mange ansatte du forventer skal gå på kurs
Vi kan også sette opp kurs på helger om det skulle være aktuelt.

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway