Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

MusikkUndervisning i Bergen

Musikkskole

Ved Feedback Studios har du muligheten til å bli en del av ett unikt og flott musikkmiljø.

Musikk byen Bergen

Feedback Studios har siden 2008 undervist elever i Bergen og omegn, vi har per idag 13 musikklærere med høyere utdanning som står klar om du ønsker å lære et instrument. Våre lærere tilbyr celloundervisning, sangundervisning, pianoundervisning, gitarundervisning, trommeundervisning, fiolinundervisning, bassundervisning og bandundervisning med mer.

Bergen er satt på kartet som musikkby og bergenseren er nok mer en gjennomsnittet glad i musikk. Byen vår tilbyr masse live musikk på konserter og festivaler som omhandler rock, pop, metal, vokalmusikk, klassisk, jazz, låtskriving/ singer songwriter, lydkunst og mye mer. Feedback Studios har også sin egen festival «Feedback Republic Fest» der våre elever får gå på scenen og bli en del av musikkmiljøet i Bergen.

Om du trenger hjelp til å finne det perfekte kurset eller privattimen for deg, så ta kontakt med kontoret vårt på telefon 93 44 77 60 eller send en epost på post@feedbackstudios.no

MusikkUndervisning

Tilpasset undervisning

Hos Feedback Studios er det stort fokus på hvordan en kan få elever til å lære på best mulig måte og oppleve mestring på kortest mulig tid.

Feedback Studios har mulighet for å sette opp timer på kort tid og vi har ikke venteliste, vi har mange dyktige lærere som ønsker å undervise hos oss slik vi har mulighet å sette opp timer fortløpende. Våre lærere må alle ha høyskole utdanning eller være i ferd med å ta høyere utdanning, de må også levere godkjent politiattest før de kan starte undervisning hos oss.

Undervisning foregår i studioet vårt og på diverse skoler. Om eleven har utfordringer som gjør at det er vanskelig å komme til studioet eller en av skolene så kan vi også ha mulighet til å komme hjem til eleven. For turnus arbeidere som ofte har vanskelighet med å sette opp kurs, så har vi mulighet til å være fleksibel og sette opp ett undervisnings løp som passer din arbeids tid.

Musikkglede

Feedback Studios har ingen nedre eller øvre aldersgrense

Det er ingen aldersgrense ved Feedback Studios.

Vi har fleksibel undervisning der eleven kan sette opp så mange timer som de vil, men vi gir 5 % rabatt på kjøp av semester løsning (16 x 30, 45 eller 60 minutter). Vi gir mulighet til avdrags løsninger mot ett gebyr på kr 50,- per faktura.

Må jeg ta med mitt eget instrument?

Om du spiller mindre instrumenter som gitar, bass, ukulele eller fiolin så må du ha med instrumentet ditt til timen, da det beste er å lære på sitt eget instrument. Om det er vanskelig for deg å ta med pga skole eller jobb så kan du avtale med læreren din at du allikevel kan låne på timen. Vi har kabler og forsterkere så det trenger du ikke å ta med. Store instrumenter som piano og trommer trenger du selvsagt heller ikke å ta med.

Vi anbefaler alle våre elever til å gå til innkjøp av det instrumentet som en ønsker å lære. Om du ikke har forutsetning for å finne ett instrument, så vil lærerne komme med forslag eller tips til hvilket instrument du bør kjøpe. En generell tommelfinger regel er at billigst ikke er det beste for nybegynnere. En bør ha ett instrument som inviterer til å ville spille. Dvs at det ser fint ut og at det er så lettspilt som mulig. Det finnes mange nybegynner modeller som ikke er for dyre, men som er mye bedre en kanskje de billigste alternativene.


Navn *
Navn
Navn på elev
Navn på elev
Hva er du mest interessert i?

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway