Book an appointment with Feedback Studios using SetMore
Hvordan få tid til å øve... selv i førjulstiden.

Hvordan få tid til å øve... selv i førjulstiden.

Det tar på med julen. Vi kjenner det alle sammen. Gaver, vasking, julekort med mer, og for ikke å snakke om alle de utallige juleavslutningene. Barnehage, SFO, skole, Taekwon-do, dansing, avslutningskonserter. Kremt.. Vi må vell si oss skyldige der...Vi arrangerer ikke mindre en fem avslutningskonserter før jul. Uansett, stress! Stress oppetter ørene og nummere før det setter seg i skuldrene. De aller fleste kjenner seg igjen i dette.

Så var det øving da. Hvordan få tiden til å strekke til? Her kommer seks tips til hvordan sette av tid til øving i julestriden (som vi jo også kaller den).

Lær å spille gitar!

Comment

Lær å spille gitar!

I 2018 er Feedback Studios 10 år.

Feedback Studios startet først som en gitarskole der pedagogisk innhold ble formet allerede i studieårene 2001-2005 ved universitetet i Nord Dakota, de siste 10 årene har metoden blitt praktisert og forfinet slik at elever ved Feedback Studios lærer på best mulig måte og opplever mestring på kortest mulig tid.

Comment

Låtskriverdoktor Calle Hamre

Låtskriverdoktor Calle Hamre

"Å skriver låter og meningsfulle tekster er noe mange ønsker å bli god på, jeg tenkte å dele med deg noen tips i forbindelse med det å skrive sanger/melodier."  - Calle Hamre

Vokalkurs for voksne

Comment

Vokalkurs for voksne

Lørdag og Søndag 1 og 2 April var denne gjengen samlet for vokal kurs hos Calle Hamre hos Feedback Studios, nå til helgen 22/23 April har du mulighet til å gjøre det samme! :)

Comment