Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Fredag fikk jeg tatt en gitartime selv, det gjør godt å få nytt musikalsk påfyll.

Den jeg tok time fra var selveste Staffan William-Olson, en gitarist jeg har hatt (og har) stor respekt for. Da jeg gikk videregående på musikklinjen i Kristiansund valgte min daværende gitarlærer, Alf Ekholm, å introdusere meg for jazz ved å spille musikk fra The Real Thing, som er ett av de bandene Staffan er kjent fra. Det tok meg ikke lang tid å like denne musikken, med titteler som "Attack of the Killer Mutant Groove", "Mmmm... Ah..." og "Pleasure is an Attitude" var jeg solgt.

Staffans plekter teknikk fikk haka til å falle i golvet, og gjennom den 1 og 1/2 lange timen har jeg fått mye å jobbe med, utrolig kult å få slik inspirasjon og faglig påfyll!

 

 

 

 

 

 

 

Det ble en del øving etter timen med Staffan inspirerte øvelser og senere ble det jam med kona. Renate kjøpte seg bass i Januar og viser gode fremskritt. 

Minner om at dette er siste uken før påske og vinter ferien. Nye gitarkurs starter også opp etter vinter ferien og vi har fortsatt ledige privattimer i Bergen.

 

 

Helga var fin og jeg ønsker alle en fremragende uke!:)

mvh, Stig

Staffan William-Olson og Stig Blindheim-Hansen

Staffan William-Olson og Stig Blindheim-Hansen

Renate Blindheim-Hansen

Renate Blindheim-Hansen

Comment