Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Søndag 27. Mai og helgen 8/9 Juni har Feedback Studios sine semester konserter for store og små

Nå er det snart klart for festival her ved Feedback Studios;  Feedback Republic Fest vår 2018!

Søndag 27. Mai holder vi vår hoved konsert for våre barn og ungdoms elever. Konsertstart blir klokken 1400 og om det blir mange påmeldte setter vi opp en annen med start klokken 1600.

Fredag og Lørdag 8/9 Juni blir det festival på Inside Rock Cafe, på Fredag holder vi voksen konsert og dørene åpner klokken 1930. På Lørdag åpner vi dørene klokken 1350 for en ekstra barn og ungdomskonsert og har enda en voksen konsert med åpning av dører klokken 2030 på kvelden. 

Konserten på Krohnengen skole er gratis for alle, men konsertene på Inside Rock Cafe koster kr 100,- per person, artistene går selvsagt gratis.  

Bandene og vokal kursene ved Feedback Studios er selvskrevne på festival dagene 8/9. Juni. Privatelever må si ifra til læreren sin eller  sende epost til Stig@FeedbackStudios.no om de ønsker å delta. 

DSC_0019.jpg

Bandet «Summer Rock» poserer for bandbilde

 

IMG_4493.jpg

Konserter for store og små er semesteret sitt store høydepunkt! :)

 

Sommerskole

Vi setter igjen opp sommerskole for barn og ungdom, dette skjer uken før fellesferien 25-29. Juni. og siste uken før skolen starter 6-10 August.

Det kommer til å bli to musikkskoler i sommer der en omhandler band og rock/ pop musikk og den andre omhandler klassisk musikk og kammermusikk grupper. Her skal elevene øve inn noen kjente musikkstykker sammen. I løpet av uken skal hvert band i tillegg med lette midler lære å lage en låt selv. Vi vil ha konsert på Torsdag kveld for foreldre, familie og venner. På Fredagen blir det innspilling, jam og kos!

Vi tar imot barn og ungdommer som blir delt opp i forskjellige band eller samspill/ kammermusikk grupper (for klassisk). De trenger ikke å ha noen tidligere erfaring med band/ samspill, men vi ber om at de har spilt noe på instrumentet sitt, men man kan være på nybegynner nivå. 

Vi vil dele opp samspill grupper så langt det går i to alders grupper: 3-6 klasse og 7-10 klasse. Sommerskolen vil holde til på Krohnengen skole. 

Sommerskolen koster kr 2950,- og om en ønsker mat kommer kr 300,- i tillegg. En kan velge hvilken periode en ønsker melde seg på, eller melde seg på begge perioder via websiden.

Kurset går Mandag-Fredag klokken 0900-1400 (oppmøte fra 0845)

(Dere kan avtale henting klokken 1500 om det er behov for det. Musikk opplegget går til klokken 1400)

Konsert Torsdag: Klokken 1700 (kan bli forandringer, vi opplyser om tid første dag på sommerskolen) 

Gå inn på http://www.feedbackstudios.no/sommerskole for å melde deg på eller sms til 93447760 eller epost til Stig@FeedbackStudios.no

Comment