Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Hvordan få tid til å øve... selv i førjulstiden.

Det tar på med julen. Vi kjenner det alle sammen. Gaver, vasking, julekort med mer, og for ikke å snakke om alle de utallige juleavslutningene. Barnehage, SFO, skole, Taekwon-do, dansing, avslutningskonserter. Kremt.. Vi må vel si oss skyldige der...Vi arrangerer ikke mindre en fem avslutningskonserter før jul. Uansett, stress! Stress oppetter ørene og nummeret før det setter seg i skuldrene. De aller fleste kjenner seg igjen i dette.

Så var det øving da. Hvordan få tiden til å strekke til? Her kommer seks tips til hvordan sette av tid til øving i julestriden (som vi jo også kaller den).

Amalie tar julepynt

1.     Dropp det du kan av aktiviteter. Må du være med på 3 ulike juleverksterksteder selv om du har tre barn i ulik alder? Det er lov å si til ungene at vi prioriterer dette i år slik at vi får en koseligere førjulstid (altså litt ekstra tid til øving;))

2.     Er det nødvendig å vaske vinduene? (Det er jo så mørkt likevel og da ser ingen hvor skitne vinduene er) Dessuten bor vi i Bergen og været er jo omtrent like grått som ruten kan bli. De som bor i sentrum kan skylde på for eksempel... forurensing. Om vinteren skylder du på biler og fyring i peis, om sommeren skylder du på cruiseskip. Det er ikke rart at våre vinduer alltid er grå;).

3.     Må du bake syv slag? De beste kakene blir spist opp først, så da baker du de kakene som vanligvis blir spist opp først i store porsjoner. Må du bake i det hele tatt? Kjøp eller ta med noen pepperkaker fra utallige venteværelser. Alle hiver småkaker og sjokolade etter oss i julen (oppfordrer til å spørre om lov da dette tenderer til stjeling).

4.     Må du sende julekort? Svaret er nei! Det er veldig koselig å motta julekort da...Må du sende julekort, så kan du sende det digitalt (mye enklere) eller slenge det rett ut på sosiale medier (det gjør vi). Sett dine egne grenser;).

5.     Må du reise rundt på utallige gavebesøk utvekslinger? Inviter kreti og pleti til et førjulstreff med enkel servering (Grandi og saft og selvfølgelig julekakene du tok med deg fra tannlegekontoret). Alle er fornøyde, i alle fall ungene. Det er jo de som teller.

6.     Kjøp gaver på nettet. For eksempel gavekort på musikkundervisning fra Feedback Studios AS. Dette er miljøvennlig samtidig som det er en gave med innhold og mening som varer lenge... så lenge du øver ;). Her måtte jeg bare slenge inn litt markedsføring, så sparte jeg inn litt tid jeg også.

Listen kan fortsette og fortsette. Det blir kanskje litt mye å lese når dere skal spare tid i julen. Jeg vil ikke ta på meg ansvaret for å være en tidstyv med denne nyttige teksten. Uansett har dere skjønt tegningen. Tenk all tiden dere sparer som nå kan brukes på øving.

God jul og god øving :)