Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Gøy på konsert!

Hos Feedback Studios er det stort fokus på hvordan en kan få elever til å lære på best mulig måte og oppleve mestring på kortest mulig tid.

Feedback Studios ble startet for 10 år siden.

Studiene ved Universitet i Nord Dakota ble brukt til å utvikle ideer om musikk og pedagogikk og hvordan en kan få elever til å lære på best mulig måte og oppleve mestring på kortest mulig tid. Dette er noe vi har praktisert og forfinet de siste 10 årene og som gjør Feedback Studios til en unik plass å lære å spille ett instrument. Vi har nå blitt en musikkskole som kan tilby undervisning på flere instrumenter. Mangfoldet og det pedagogiske samarbeidet mellom flere lærere gjør Feedback Studios til en kreativ smeltedigel.

Privattimer og kurs

Tilpasset undervisning slik du lærer best!

Privattimer er alltid populært, her får du personlig oppfølging slik at du får følge din egen rytme på undervisning og ikke minst få spesifikke tips på det som skal drive deg fremover.

På våre kurs følger du ett felles opplegg, men her skal lærerne så langt det lar seg gjøre tilpasse undervisningen til hver enkel. dvs at dere øver kanskje på de samme sangene, men forskjellig nivå krever kanskje at noe forenkles eller motsatt.

Vi setter opp egne kurs på forskjellige nivåer og aldrer, men vi har mulighetene å sette opp kurs om dere er flere som ønsker å spille sammen. Ved studioet vårt i Sandviken setter vi opp kurs for 2-4 personer, om dere ønsker ett tilbud i egne lokaler kan vi ta imot opptil 10 personer.

Når du har fulgt ett instrument-kurs eller tatt privattimer en liten stund så anbefaler vi deg å melde deg på ett band/samspillkurs. En kan være med på band/samspillkurs selv om en kan lite, det er summen av hele bandet som gir resultatet, og en lærer utrolig mye ved å spille sammen med andre. Kombinasjonen av privattimer og band/samspillkurs er den beste måten å bli fort god på ett instrument.

Fantastisk Musikkmiljø

Støtte og musikkglede!

Om du velger å bli en elev her hos oss, så blir du også en del av ett fantastisk musikkmiljø som støtter opp om og ønsker det beste for hverandre. Festivalen som vi avslutter semesteret med er musikkglede fra ende til annen.

Meld deg på ett av våre kurs, bestill privattimer eller ett eget definert kurs hos oss, så skal vi oppfylle din drøm om spille musikk! :)

Comment