Book an appointment with Feedback Studios using SetMore
Daniel+Stølen+Alme.jpg

Daniel Stølen Alme

Band, bass, gitar, innspilling/ studio lærer - Lydteknikker/ musikkprodusent

Daniel har holdt på med musikk siden ungdomsskolen, og interessen har tatt han til både en musikkutdannelse, en mengde konserter over hele landet, samt bak mixebordet for mange store band og som musikkprodusent. 

Etter å ha gått to år på Viken FHS på lyd- og produksjonslinjen og som stipendiat/miljøarbeider med både vokal og gitar som hovedinstrument, bestemte han seg for å ta utdannelse videre som musikkpedagog. Han har bachelor fra Høgskolen i Nord-Trøndelag (Nord Universitet i dag) med bass som hovedinstrument og musikkproduksjon som bacheloroppgave. Daniel har studert sine instrument under svært kompetente lærere som André Berg (gitar), Markus Lillehaug Johnsen (gitar), Jostein Hasselgård (vokal), Hans Jørgen Støp (vokal og Dag Mattis Kleppen (bass). 

Etter å har jobbet som kulturskolelærer for Molde og Aukra, flyttet Daniel med samboeren til Bergen for å satse på musikken og interessen i en ny by. 

Nå er han snart ferdig med en mastergrad i kulturstudier, og ønsker å jobbe med musikken fra alle vinkler. Daniel sin erfaring ligger innen Pop/Rock/Jazz/Singer & Songwriter og spenner seg over flere instrumenter og uttrykk. Som lærer har han også opprettet kurs innen musikkproduksjon/opptak og live lyd. Med enkeltpersonforetaket sitt har Daniel vært lydansvarlig for konserter med blant andre Resjemheia, The Real Thing, Waade trio, Mari Brunvoll, Håvard Stubø Quartet, Bjørn Alterhaug Quintet, Farmers Market, Kirsti Huke Kvartett, Ola Kvernberg trio m.fl. 

Som utøvende musiker har hovedsakelig Daniel sin erfaring med innspilling og livekonserter med samboer Silje Søgnesand og eget bandprosjekt Retrio.