Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Sommer musikkskole uke 26 og 32

Sommerskole

Musikk sommer!

På Feedback Studios sommerskole lærer elevene å spille sammen i forskjellige band og samspill grupper!

Musikksommerskolen 2020 er nå åpent for påmeldinger!

Vi tar imot barn og ungdommer som blir delt opp i forskjellige band eller samspillgrupper. De trenger ikke å ha erfaring med band/ samspill, men vi ber om at de har spilt noe på instrumentet sitt. Barna kan være alt fra nybegynner til godt øvet på sitt instrument.

Dette blir en uke med musikk, vennskap, innspilling og konsert. Vi har tidligere fått besøk av både avis radio og tv, du kan se innslaget fra Bergens Magasinet her: Bergensmagasinet

Og radio innslaget her: NRK Hordaland

Og tv innslaget her: TV Hordaland

Oppmøte blir mellom klokken 0845-0900 på Krohnengen skole, henting er satt til klokken 1400, men om dere trenger å hente senere kan vi avtale dette.

På Torsdagen legger vi opp til konsert i skolens gymsal klokken 1600, Torsdagen vil da bli noe lenger da elevene blir til konserten er over. Konsert slutt ca klokken 1700/1800.

På Fredagen blir det pizza og innspilling av låter :)

påmeldings skjema

Navn *
Navn
Foresatt
Navn på elev
Navn på elev
Velg ett alternativ *
Her kan du også skrive om du har andre spørsmål
Ønsker privattimer etter klokken 1400?
Om dere skulle ønske å sette opp privattimer etter klokken 1400 så gir vi også mulighet til dette mandag-onsdag (Torsdag er det konsert, Fredag er det avslutning, men vi har også mulighet for å tilby privattimer også disse dagene om ønskelig )
Godkjennelser *
Om du ønsker å motta informasjon om våre tjenester så er det fint om du klikker på at du ønsker å motta nyhetsbrev og tilbud fra oss. Vi sender gjerne ut 1 nyhetsbrev i mnd. Vi ønsker i tillegg å kunne dokumentere våre kurs og å markedsføre bilder og videoer av elever. Se våre personverns regler her: http://www.feedbackstudios.no/informasjonskapsler/

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway