Book an appointment with Feedback Studios using SetMore
Lisbet-Svensson-Schau-LSS_2706-r.jpg
DSC_021r.jpg
concert-768722_1920.jpg
Lisbet-Svensson-Schau-LSS_2706-r.jpg

Feedback studios as


Musikkskole i Bergen siden 2008

93 44 77 60


Sommerskole 2019! Trykk her

Org nummer: 921 145 195

SCROLL DOWN

Feedback studios as


Musikkskole i Bergen siden 2008

93 44 77 60


Sommerskole 2019! Trykk her

Org nummer: 921 145 195

Velkommen til Feedback Studios!

Feedback Studios er en musikkskole i Bergen sentrum. Vi har privattimer og kurs for gitar, bass, trommer, vokal, ukulele, piano, fiolin, låtskriving, musikkproduksjon og band. Våre lærere er aktive musikere med lang fartstid og høyere utdanning eller iferd med høyere utdanning. De har ett brennende engasjement for å lære deg å bli bedre på instrumentet ditt.

Vi gir opplæring til rockestjernen, hobby musikeren, de som ønsker å spille for seg selv, eller de som vil lære seg å kommunisere med andre gjennom musikk som feks barnehage og skole ansatte. Alle aldrer er velkommen!

Vi underviser alle nivåer fra nybegynner til viderekommende og alle stilsorter; pop, rock, metal, jazz, klassisk, blues, vise og mye mer. Du vil lære deg det du trenger av teknikk, teori og samspill sammen med lærer eller band.

Om du skulle ha noen spørsmål så ta gjerne kontakt!

Bestill våre Tjenester

Sosialt

Hos oss kan du treffe nye venner med samme interesse. Gå på ett gitar, fiolin eller vokal kurs eller kanskje ett band/ samspill kurs i Bergen og møt nye venner! Om du er voksen, ungdom eller barn så er kursene våre tilpasset din aldersgruppe.

muligheter

Alle skal ha muligheten for å lære seg å spille ett instrument. Vi ønsker å kunne tilby løsninger som kan passe din økonomi. Ved siden av våre populære gitarkurs og bandkurs gir vi også workshops og foredrag for privatpersoner, bedrifter, barnehager og skoler. Vi har lærere som brenner for å lære deg å spille.

Konsert

Vi har to hoved konserter iløpet av ett år på en av Bergen sine flotte live scener, her spiller elever som tar band eller smaspillkurs ved Feedback Studios, vi møter hverandre og deler erfaringer. Og ikke minst, er stjerner for en kveld!

DSC_021r.jpg

Musikkskole


Vi har privattimer og kurs for vokal, piano, fiolin, gitar, ukulele, bass, trommer, låtskriving, musikkproduksjon, kammermusikk grupper og band.

Feedback Studios er en musikkskole i Bergen som står klar for å gi deg gode opplevelser og musikalsk inspirasjon og motivasjon.

Musikkskole


Vi har privattimer og kurs for vokal, piano, fiolin, gitar, ukulele, bass, trommer, låtskriving, musikkproduksjon, kammermusikk grupper og band.

Feedback Studios er en musikkskole i Bergen som står klar for å gi deg gode opplevelser og musikalsk inspirasjon og motivasjon.

Som elev ved Feedback Studios Musikkskole vil du få engasjerte lærere med lang erfaring og høyere utdanning. Vi jobber for dine mål, om de er er små eller store så er det de som står i fokus.

Musikkskolen holder gitarkurs, fiolinkurs, bandkurs, vokalkurs og privattimer for de fleste instrumenter innenfor populær musikk. Vi utvider nå også for å få flere instrumenter innen klassisk musikk. Vi kan per idag tilby privattimer og kurs for fiolin og piano og dessuten er det åpen for flere instrumenter innen samspill og kammermusikk. Vi har fokus på at du skal lære det tekniske, så vel som det teoretiske og det kreative som vil gjøre deg til en bedre musiker.

Om du har ett ønske om å lære deg piano, fiolin, sang, gitar, bass, ukulele eller trommer i Bergen så er Feedback Studios den rette plassen for deg uansett alder, nivå eller stilsort. Vi har ett aktiv og positiv musikkmiljø ved skolen som kommer sammen og utveksler ideer og tanker rundt musikk. Her er det plass til alle; fra nybegynneren til den avanserte og fra amatør musikere til aktive musikere.

Vi tilbyr også kurs innen musikkproduksjon og innspilling, her lærer du hvordan du bruker utstyret ditt på en effektiv måte. Her lærer du å produsere musikk for deg selv eller bandet ditt eller kanskje du ønsker å produsere musikk for andre?


Privattimer

Ved å ta privattimer kan du etterhvert om du ønsker:

1. Lære sangene du alltid har villet lære
2. Lære forskjellige stilarter, samt spesialisering innenfor en eller flere
3. Lære å improvisere
4. Lære å lage sanger/komponere
5. Lære musikkteori
6. Lære samspill og hvordan kommunisere med andre musikalsk

Hver elev er helt unik og læreren vil tilpasse opplæringen på en slik måte at det passer til den enkelte. Dine mål, om de er store eller små så ønsker vi å hjelpe deg å nå de. Noen har ikke spesifikke mål og ønsker kun å komme sammen med andre for å dele musikk gleden. Musikk er for alle, om en ønsker å drive profesjonelt, ønsker å spille for seg selv eller noe midt i mellom, så er alt ok.

Om du spiller fiolin eller trommer, eller ett av de andre instrumentene som Feedback Studios tilbyr, så har vi mulighet for å gi deg nye impulser og ny spille glede. 

Vi får ofte spørsmål om hvor lang tid det tar å lære seg ett instrument, vårt mål er å gi god mestring til hver elev fra første time. Vi som lærere vil vise deg veien videre og kan vise deg det tekniske du trenger på gitaren, bassen, pianoet etc.  Hvor lenge det tar å lære seg ett instrument kommer helt an på dine ambisjoner.

Det vi pleier å si er at du kan lære deg det helt grunnleggende over ett semester/ ett år, etter dette har du en bedre forutsetning for å stadig bli bedre. Du vil oppleve en stor læringskurve i begynnelsen og kan ukentlig nå nye mål. Det viktigste er jo den tiden mellom timene, den tiden du øver og finpusser det du lærer hos læreren din. Det tar ett helt liv å utvikle seg og å finpusse teknikk på instrumentet ditt. Å lære seg å spille musikk er starten på en fantastisk reise og vi ønsker å være med deg på de forskjellige stadiene.

BESTILL timer


KURS

Vi tilpasser våre kurs hver gruppe slik at det skal føles mest mulig som en privat time. Hver elev er unik og med forskjellige behov, læreren vil tilpasse teknikker til de forskjellige deltagerne på kurset. Vi tilpasser også kursene slik det skal passe for både barn, ungdom og voksne. Kursene blir holdt i Bergen.

Kursene vi holder:

➤ Gitarkurs: Nybegynner/viderekommen gitarkurs, gitarheltkurs, bluesgitarkurs

Vokalkurs/ Sangundervisning

Låtskriver-kurs

Pianokurs

Fiolinkurs

Improvisasjon-kurs

Musikkteorikurs

Musikkproduksjon/ Innspillingkurs

Bandkurs  (16 uker)

Kammermusikk grupper  (16 uker)

Feedback Studios kor og sang ved flygel

Vi holder kurs ved flere skoler i Bergen og for flere bedrifter.

Feedback Studios ønsker gjerne å sette opp både kurs og privattimer ved flere skoler, ta gjerne kontakt med oss for spørsmål.

Ønsker dere å sette opp ett musikk kurs for de ansatte ved din bedrift? Her kan dere forbedre arbeidsmiljøet, skape mer kreativ eller sosial samhandling. Hva med ett bandkurs der å holde konsert på slutten av semesteret er målet? Eller kanskje dere ønsker å lære dere ett instrument sammen, hva med ett piano eller gitarkurs? Kanskje dere ønsker å komme sammen for å lage en sang for bedriften, spille inn en sang i studio med tilhørende video kanskje?

BESTILL timer                         Kontakt


Mann med Gibson SG rocker i Feedback Studios

Musikkproduksjon - Musikkformidling

Om du skulle trenge en profesjonell musiker til å hjelpe deg med musikkproduksjon så kan Feedback Studios stå til din tjeneste, herunder:

 

Studiomusikere til dine prosjekter (fra en til fullt band)

Taffel/ bakgrunn musikk til dine arrangementer

Musikk for underholdning til dine arrangementer

Musikkproduksjon/ Innspilling

 

Ta kontakt


KURS for barnehage ansatte

Sju barnehageansatte, alle kvinnelige, er samlet i en halvsirkel rundt gitarlæreren. De barnehageansatte sitter med notehefter foran seg og gitarer på fanget.

I våre gitarkurs for barnehage ansatte, bruker vi barne sanger som kan brukes i formelle og uformelle samlingstunder i barnehagen. Feks: Matsanger, bursdags sanger, tradisjonelle sanger og tema sanger. Vi snakker om det å opptre i barnehagen, forskjellige teknikker på gitar, og det å være midtpunktet i små og store samlingstunder og de positive utfordringer som livet i barnehagen kan by på. Vi har mulighet for å gi gitarkurs i barnehagen eller i egne lokaler.

Vi gir også opplæring i ukulele om ønskelig og hvordan de ansatte kan effektiv lære dette videre til barn i barnehagen.

Gitarkurs og samspillkurs for de ansatte er en flott sosial sammenkomst som barnehagen vil nyte godt av. Hva med å danne ett samspill band i barnehagen med de instrumentene som finnes i barnehagen? Vi holder kurs i Bergen regionen, men vi reiser gjerne til din barnehage om dere ønsker ett foredrag eller workshop på en plandag om det skulle være ønskelig.

concert-768722_1920.jpg

Lærere ved Feedback studios


Våre lærere er aktive musikere med lang fartstid og høyere utdanning eller iferd med høyere utdanning. De har ett brennende engasjement for å lære deg å bli bedre på instrumentet ditt.

Lærere ved Feedback studios


Våre lærere er aktive musikere med lang fartstid og høyere utdanning eller iferd med høyere utdanning. De har ett brennende engasjement for å lære deg å bli bedre på instrumentet ditt.

Portrettfotografi i gråtoner av Stig H Blindheim-Hansen, daglig leder, gitar, bass, trommer og band lærer ved Feedback Studios.

Stig Blindheim-Hansen

Bergen

StyreLeder/ eier, Gitar, Bass, trommer og band lærer

Calle Hamre

Calle Hamre

Bergen

Vokal, gitar, trommer, bass, band og låtskrivings lærer

Portrettfotografi i gråtoner av Terje Tjervaag, Gitar og band lærer ved Feedback Studios.

Marius Skålevik

Bergen

Gitar, bass og band lærer

Portrettfotografi i gråtoner av SPatrick Achtelik, gitar og band lærer ved Feedback Studios.

DILTUMAR EHETABDU

Bergen

Fiolin LÆRER


Portrettfotografi i gråtoner av Magnus Nymoen, Gitar og band lærer ved Feedback Studios.

Hanne Kjørsvik Bye

Bergen

Piano LÆRER

Anders Hannevold

Anders Hannevold

Bergen

Piano og Komposisjon Lærer

Portrettfotografi i gråtoner av Torgeir Iversen, gitar, bass, ukulele, trommer og band lærer ved Feedback Studios.

TORGEIR IVERSEN

Bergen

GITAR, BASS, ukulele, TROMMER OG BAND LÆRER.

Renate Louise Blindheim-Hansen, nestleder, ansvarlig for markedsføring, foto web og administrasjon ved Feedback Studios

RENATE LOUISE BLINDHEIM-HANSEN

DagligLEDER/ eier ADMINISTRASJON


Eivind Nyhammer

Eivind Nyhammer

Bergen

GITAr, BASs OG
Band LÆRER

Lars Hjalmar Holm Rosvoll

Lars Hjalmar Holm Rosvoll

Bergen

Tromme Lærer

DANIEL STØLEN Alme

DANIEL STØLEN Alme

Bergen

Band, bass, gitar, innspilling/ studio lærer - Lydteknikker/ musikkprodusent

Tobias Eide

Tobias Olai Eide

Bergen

Cello og Komposisjon Lærer


BENJAMIN MELLINGEN THUEN

BENJAMIN MELLINGEN THUEN

Bergen

Piano LÆRER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FØLG OSS PÅ INSTAGRAM