Feedback Studios logo
Erlend Kartvedt

Erlend Kartvedt

Erlend er en lidenskapelig musiker med over 20 års erfaring. Hans hovedinstrument er gitar, men har i løpet av årene utviklet seg til å bli en musikkprodusent som behersker flere instrumenter og musikksjangre.

Erlend har utdannelse innen kunstfag og musikk-design. Erlend sine musikalske styrker er kule gitarriff, låtskriving, musikkproduksjon, visesang, hiphop-beats og spillmusikk. Han har også spilt i band i 18 år, og vet godt hvordan man kan ha musikalske samarbeid fulle av skaperglede og kreativitet.

Erlend sin drivkraft som musikkpedagog er å hjelpe andre å finne sitt eget musikalske uttrykk. Hans musikalske visjon er at man kan finne glede og identitet gjennom det å lære seg et instrument og skrive sin egen musikk.

Som musikkprodusent kan Erlend også guide deg gjennom bruk av musikkprogrammene Logic eller GarageBand. Erlend tilbyr undervisning som tilpasser seg alle nivåer, fra grunnleggende forståelse til avanserte produksjonsteknikker. Du kan selv velge om du vil bruke laptop, tablet eller telefon til å spille inn musikken din.


Link til noen av Erlend's musikk prosjekter:
Erlend spiller