Feedback Studios logo
Hanna Veits

Hanna Veits

Bli med på kurs

Hanna Veits er en ukrainsk fiolinist, fiolinlærer og produsent som har vært aktiv i Bergen, Stavanger og Haugesund.

Hanna er en lidenskapelig kammermusiker med omfattende erfaring. Siden 2018 har hun vært et grunnleggende medlem av fire kammermusikkgrupper: Haveri trio, Laurelin duo, Trio Stretto og Ensemble Regn. Som en del av Haveri piano trioen har Hanna opptrådt på flere steder i Norge, inkludert Griegs villa på Troldhaugen, Festspillene, KODE, samt flere arrangementer i regi av UiB, samt internasjonalt. Hun spiller også bratsj og hardangerfele.

Hun har også initiert flere støttekonserter for Ukraina, inkludert en konsert som fant sted i Grieghallens foaje med musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester og en stor solokonsert i Domkirken for å markere et år siden invasjonen.

Foruten å undervise ved Feedback Studios, underviser Hanna også i Aksdal og spiller i flere orkestre på Vestlandet og i Rogaland.

Ved Feedback Studios underviser Hanna i fiolin og kammermusikk. Som lærer fokuserer hun på fiolinteknikk og utvikling av musikkteori hos sine elever.Credits for bilder: Eivind Senneset, Maryna Shvartsman
Bilder: Eivind Senneset, Maryna Shvartsman