Feedback Studios logo
Kristin Aamodt Wigum

Kristin Aamodt Wigum

Gitar, låtskriving og bandlærer

Bli med på kurs

Gitar, låtskriving og bandlærer

Kristin Aamodt Wigum har spilt gitar siden hun var 15 år. Hun skriver låter, både tekst og vokal og instrumental-låter. Hun har en bachelor i musikk og spiller akustisk gitar; en del klassisk men også pop, jazz og viser.

Kristin fullførte våren 2019 en bachelor i Community music ved Høgskolen på Vestlandet (HVL) og har en mastergrad i samfunnsarbeid ved HVL. Community music går i hovedsak ut på å bruke musikk som et virkemiddel til å oppnå glede og økt trivsel hos ulike grupper mennesker. Utdannelsen er en blanding mellom musikkterapi, sosialt arbeid og musikklærer. 

Hun spiller nå i bandet WalkieTalkie sammen med Torgeir Iversen, hvor de begge både synger og spiller gitar. De skriver egenlaget musikk, en blanding av visesang, pop og rock.

Hun spiller også i bandet Carnaby Street Ensemble. Her spiller hun gitar, og synger. Bandet spiller musikk som er inspirert av året 1967. Både WalkieTalkie og Carnaby Street Ensamble har konserter med jevne mellomrom, vi legger ut info om dette på facebooksiden til Feedback Studios. 

Carnaby Street Ensemble