Feedback Studios logo
Om oss

Om oss

Våre lærere er aktive musikere med lang fartstid og høyere utdanning eller i ferd med høyere utdanning. De har ett brennende engasjement for å lære deg å bli bedre på instrumentet ditt.

Se våre kursTa kontakt

Anders Hannevold har vært en dedikert pianist gjennom hele sitt liv fra svært ung alder av.

Hanna Veits er en ukrainsk fiolinlærer, fiolinist og produsent som etter endte studier har vært aktiv i Bergen, Stavanger og Haugesund. Siden 2018 har hun som del av Haveri piano trioen opptrådt flere steder i Norge - i Griegs villa på Troldhaugen, på Festspillene, på KODE, på flere arrangementer i regi av UiB og i utlandet. I 2021 dannet hun to nye grupper - Duo Laurelin og Trio Stretto. I tillegg har Hanna spilt i mange år med Bergen Unge Kammerorkester (BUKO), med BFUng (Bergen Filharmoniske Ungdomsorkesteret) og med Opera Bergen. Hun spiller også bratsj og harding fele. I 2022 var Hanna prosjektansvarlig for to produksjoner i løpet av Borealis - en festival for eksperimentell musikk. Hun har også initiert flere støttekonsert for Ukraina, inkludert én konsert som foregikk i Grieghallens foaje med musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester. Bortsett fra Feedback Studios, underviser Hanna også i Haugesund og i Aksdal, hun spiller i Harald Hårfagres Kammerorkester og er vikar for konsertmester i Nord Rogaland Symfoniorkester. Hanna underviser fiolin og kammermusikk. Som lærer har hun fokus på fiolinteknikk og musikkteori med sine studenter. Bildet: Eivind Senneset

Kristin Aamodt Wigum har spilt gitar siden hun var 15 år. Hun skriver låter, både tekst og vokal og instrumental-låter.

Marius har spilt gitar siden han var 12 år. Marius har en bachelor i faglærer med musikk fra HVL, avdeling Stord og for øyeblikket tar han sin Mastergrad i kreative fag ved samme institusjon.

Markus plukket opp gitaren for første gang som 12 åring og har ikke sett seg tilbake siden.

Feedback Studios tilbyr gitartimer og kurs hos Stig H. Blindheim-Hansen. Stig har spilt gitar i 30 år og har drevet profesjonelt i 20 år i inn- og utland.

Feedback studios tilbyr musikkundervisningstimer med Torgeir Iversen. Gitar, bass, ukulele, tromme og band lærer.

Gaute er en trommeslager fra Voss som har tatt bachelorgrad som faglærer i musikk i tillegg til en mastergrad ved jazzlinjen på Griegakademiet med fokus på kreativ rytmisk problemløsning