Feedback Studios logo
Privattimer

Privattimer

Velkommen til Feedback Studios! Vi tilbyr skreddersydde private musikktimer her i Bergen. Med vårt erfarne team av lidenskapelige instruktører kan du utforske alt fra gitar, piano og fiolin til bass, trommer, ukulele, vokal, musikkteori og musikkproduksjon. Vi fokuserer på individuell oppmerksomhet og tilpassede læringsplaner, slik at du raskt kan mestre ditt instrument eller dine vokale ferdigheter. Uansett alder eller erfaring, ønsker vi å skape et inkluderende og støttende læringsmiljø for alle. Hos oss finnes det ingen nedre eller øvre aldersgrense - vi tror på at lidenskap for musikk kan utvikles gjennom hele livet. Enten du ønsker å spille for personlig glede og hobby, eller drømmer om å bli profesjonell musiker, er vårt mål å gi deg de verktøyene du trenger for å uttrykke deg musikalsk. Ta det første skrittet mot å realisere dine musikalske drømmer i dag ved å kontakte oss for dine første privattimer!

Ta kontakt

Vi garanterer profesjonelle pedagoger (se informasjon om våre lærere), progresjon og mye gøy. På vokalkurset ved Feedback Studios hjelper vi deg å finne ditt utrykk og hjelpe med tekstformidling, du vil bli tryggere på stemmen din.

Vi tilbyr privatundervisning i piano for barn, ungdom og voksne. Her har du mulighet til å bli bedre på instrumentet ditt, helt privat med lærer, vi har også ett flott musikkmiljø om du skulle ønske å ta steget til å ta ett kurs, samspill eller ett av våre spesialkurs.

Vi tilbyr gitarkurs som privatundervisning. Kurset passer for alle som ønsker å lære seg å spille gitar, undervisningen er skreddersydd for privatundervisning og vil gi deg en stabil progresjon slik at du vil mestre innholdet i forhold til øvings planer som vi setter opp for deg.

Vi tilbyr privatundervisning i bassgitar. Hver elev er helt unik og læreren vil tilpasse opplæringen på en individuell måte slik at du når dine mål. Musikk er for alle, om en ønsker å drive profesjonelt, ønsker å spille for seg selv eller noe midt i mellom, så er alt ok.

Vi tilbyr privatundervisning i ukulele. Hver elev er unik og med forskjellige behov. Læreren vil tilpasse teknikker til de forskjellige deltagerne på kurset. Vi tilpasser også kursene slik det skal passe for både barn, ungdom og voksne.

Vi tilbyr privatundervisning i fiolin. Vi har mulighet for å sette opp privattimer for barn, ungdom og voksne ved studioet vårt i Sandviken. Tilbudet er fra nybegynner nivå til viderekomne.

Vi tilbyr privatundervisning i musikkproduksjon. På våre kurs vil du lære deg å bruke de tekniske virkemidler vi har til rådighet, slik at den kreative prosessen blir lettere. Du vil lage bedre musikk, ha det mer moro og kunne vise frem musikk du kan være stolt av.