Book an appointment with Feedback Studios using SetMore

Privattimer

DSC_0256.jpg

Feedback Studios

Her har du mulighet til å bli bedre på instrumentet ditt, helt privat med lærer, vi har også ett flott musikkmiljø om du skulle ønske å ta steget til å ta ett kurs, samspill eller ett av våre spesialkurs.

Takk for at du viser interesse for privattimer ved Feedback Studios! :) 

Jeg er veldig glad for at du har tatt turen hit for å se hva vi har å tilby deg! 

Det du møter ved Feedback Studios er dyktige lærere som står klar for å gjøre deg eller dine bedre på det instrumentet dere har valgt. Om du nå er helt i start gropen, kanskje du ikke engang har tatt i det instrumentet du drømmer om å beherske? Eller om du er en avansert musiker som trenger faglig påfyll i form av teknikk, teori eller kreativ innspill, så er Feedback Studios der for deg. 

Vi underviser alle nivåer fra nybegynner til viderekommende, alle stilsorter; pop, rock, metal, jazz, klassisk, blues, vise og mye mer. 

Våre lærere er profesjonelle utøvende musikere med høyere utdanning som underviser elever på akustisk, el-gitar, bass, vokal, piano, fiolin, ukulele eller trommer. Vi håper i 2018 og knytte til oss enda flere instrumenter og spennende lærere, kom gjerne med en forespørsel om vi ikke tilbyr ditt instrument per idag.

Om du skulle ønske å få best utbytte av privattimene så anbefaler vi også å gå på ett av våre samspillkurs.

Om du er sikker på hva du ønsker kan du ta steget til vår nettbutikk der du kan kjøpe våre tjenester med kort. 

Om du heller skulle ønske å bli tilsendt faktura så kan du bestille via disse sidene her.

Om du skulle ønske å ta en uforpliktig samtale med meg om privattimer eller råd og vink, så må du gjerne ringe meg eller sende meg en epost så skal jeg svare så godt jeg kan på alle dine spørsmål! :) 

Mvh, 

Stig Blindheim-Hansen

Daglig leder

93 44 77 60 / stig@feedbackstudios.no

IMG_4396.jpg

 

 

Interesse skjema

Navn *
Navn

 

Hoved studioet vårt ligger i

Sandviksveien 62
Bergen, Hordaland, 5035
Norway