Feedback Studios logo
Torgeir Alexander Iversen

Torgeir Alexander Iversen

Gitar, bass, ukulele, tromme, band og musikkproduksjons lærer.

Feedback studios tilbyr musikkundervisningstimer med Torgeir Iversen. Torgeir begynte sin musikkutdannelse på barneskolen da han ukentlig gikk til klassisk gitarundervisning. Da han ble eldre begynte han å spille i band som han fortsatt gjør den dag i dag. Hovedinstrumentet er gitar, men Torgeir spiller også flere andre strenginstrumenter som bass og ukulele. I tillegg spiller han også trommer og har mange års erfaring som musikklærer ved flere ungdomsskoler i Bergen. Her har han i de fire siste årene undervist i gitar, trommer, bass, piano og samspill. Torgeir har sin pedagogiske utdannelse fra HsH og det meste av sin faglige utdannelse fra UiB. Utover dette har han også tatt videreutdanning innenfor musikk i regi av UiT og BRAK hvor han blant annet tok faget musikkartistutvikling og bedriftsforståelse for kulturnæringen. Han er lidenskapelig opptatt av musikk og jobber også som utøvende musiker i flere ulike konstellasjoner samt i innspilling og studiesammenheng.

Et utvalg av Torgeir Iversen sine band og prosjekter:

- Bassist i Pokal som for tiden slipper nye singler på radioen. Første singelen "For deg tusen ganger til" har gått sin seiersgang på Norsk radio og flere av de andre singlene til Pokal har vært listet på NRK og har blitt spilt på hjemmekampene på Brann stadion.

Pokal på NRK P3 →

Samt spiller han også i disse bandene:

The Good, the Bad and the Old One →

Ukulele Orkester→

Nå for tiden jobber Torgeir med soloalbum samt duobandet Walkie Talkie, hvor han også spiller med Kristin Aamodt Wigum. Sistnevnte er en blanding av Indiepop og Singer/songwriter hvor første singel Sleepy Wednesday blant annet er produsert av HP Gundersen