Feedback Studios logo
Kurs

Akustisk gitarkurs - fingerspill for voksen, ungdommer

På dette helgekurset vil du lære teknikker for hvordan du kan forbedre din egen spilling, og gjøre det mer spennende for deg selv så vel som de som skal høre på. Du vil lære grunnleggende teknikker, men vi vil sette opp fortsettende kurs der du vil bli utfordret til mer avanserte teknikker.

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidLørdag og Søndag kl 12:00 - 14:00
    4 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris1700 kr
    På forespørsel

Kursinnhold: Dette kurset er for deg som har spilt en stund for deg selv, og kan grunnleggende akkorder og sanger. Du lurer kanskje på hvordan noen gitarister kan virke så uanstrengt når de spiller fingerspill. Du kan med lette metoder lære deg hvordan du spiller fingerspill du også Dette er noe vi har praktisert og forfinet de siste 10 årene og som gjør Feedback Studios til en unik plass å lære å spille ett Instrument. Våre lærere holder ett høyt teknisk og teoretisk nivå og allerede fra første time skal du kunne komme hjem og ha lært noe nytt. Målgruppe for kurset: Voksne som ønsker akustisk gitarkurs Nivå: Øvet (kan grunnleggende grep og kan spille enkle rytmer) Kursmateriell: Deltagerne bør ha din egen gitar slik at du kan øve hjemme for den beste mestringen og utviklingen. Det er greit å ta med plekter og en gitarstemmer, vi anbefaler å ha egen gitarstemmer fremfor å bruke smarttelefon.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.