Feedback Studios logo
Kurs

Bandkurs for barn

Vi tilbyr bandkurs for barn. Du vil sammen med en dyktig pedagog og bandleder bestemme sangene som dere ønsker å fokusere på gjennom semesteret.

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidVi setter opp kursene på ulike dager og vil finne ett tidspunkt som passer, kurs oppstart er derfor lagt til vi har semesteroppstart og er kun en veiledende dato.
    16 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris5750 kr
    På forespørsel

Innhold: Spiller du gitar, bass, trommer, piano eller andre instrument og ønsker å prøve deg i band? Vi ønsker velkommen deg med lite og mye erfaring. Vi har ett levende musikkmiljø og du er invitert, vi ser bandkurs som den beste måten å bli bedre på instrumentet ditt på, gjerne kombinert med privattimer eller instrument kurs, men ikke nødvendig. Vi setter opp nye band høsten 2023 nå, send oss en påmelding så setter vi deg opp i en sammensetting til høsten, vi tar i mot alle instrumenter. Vi setter dere opp med en dyktig pedagog og bandleder som hjelper med å arrangere/ skape låter med de instrumentene som er i bandet og dessuten styre dere frem mot konserten som ligger i slutten av semesteret. I påmeldingen skriver dere hvilke instrument dere spiller, hvilke nivå dere er på (fra totalt nybegynner til avansert) og om dere har noen preferanser til hvilke musikk du ønsker å spille. Bli med da vel! :) Målgruppe for kurset: Barn som ønsker bandkurs

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.