Feedback Studios logo
Kurs

Bandkurs for ungdom

Velkommen til bandkurs for ungdom! Målet? Spille konsert og spille inn en låt i Feedback Studios. Dette blir utrolig kjekt og kommer til å gi masse mestring og glede!

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidOnsdager kl 19:00
    16 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris5750 kr
    På forespørsel

Innhold: Spiller du gitar, bass, trommer, piano eller andre instrument og ønsker å prøve deg i band? Vi ønsker velkommen deg med lite og mye erfaring. Vi har ett levende musikkmiljø og du er invitert, vi ser bandkurs som den beste måten å bli bedre på instrumentet ditt på, gjerne kombinert med privattimer eller instrument kurs, men ikke nødvendig. Vi setter dere opp med en dyktig pedagog og bandleder som hjelper med å arrangere/ skape låter med de instrumentene som er i bandet og dessuten styre dere frem mot konserten som ligger i slutten av semesteret. I påmeldingen skriver dere hvilke instrument dere spiller, hvilke nivå dere er på (fra totalt nybegynner til avansert) og om dere har noen preferanser til hvilke musikk du ønsker å spille. Bli med da vel! :) Målgruppe for kurset: Ungdom som ønsker bandkurs

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.