Feedback Studios logo
Kurs

Fiolinkurs - privatundervisning

Vi tilbyr fiolinkurs for barn, ungdom og voksne som privatundervisning. Her har du mulighet til å bli bedre på instrumentet ditt, helt privat med lærer, vi har også ett flott musikkmiljø om du skulle ønske å ta steget til å ta ett kurs, samspill eller ett av våre spesialkurs.

  • Sted
  • UndervisningstidTa kontakt for avtale
    30 minutter x 4 gange
  • Siste kursdag-
  • Pris1360 kr
    På forespørsel

Privattimer for fiolin: Vi har mulighet for å sette opp privattimer for barn, ungdom og voksne ved studioet vårt i Sandviken. Tilbudet er fra nybegynner nivå til viderekomne. Om instruktøren: Fiolin lærer Diltumar Ehetabdu begynte å spille fiolin i en veldig ung alder. Hun tok sin videregående utdanning på musikklinjen ved Langhaugen VGS i Bergen, og har tidligere vært elev hos Per Gisle Haagenrud. For tiden studerer Diltumar til Master i utøvende musikk ved Griegakademiet. Hun studerer under Ricardo Odriozola og Dag Anders Eriksen, og har også deltatt på flere mesterklasser, blant dem med Guillaume Tardif. For tiden er Diltumar også førstefiolinist i Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester, samt at hun også spiller i Ungdomssymfonikerne. Som bi-instrument har Diltumar sang, og synger både jazz og klassisk, hos Hilde Haraldsen Sveen og Turid Bakke Braut. Målgruppe for kurset: Barn, ungdom eller voksne som ønsker fiolinkurs som privatundervisning Nivå: nybegynnere og viderekomne Pris: 4 x 30 min kr 1360,- 4 x 45 min kr 2020,- 4 x 60 min kr 2680,-

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.