Feedback Studios logo
Kurs

Fiolinkurs - privatundervisning

Vi tilbyr fiolinkurs for barn, ungdom og voksne som privatundervisning. Her har du mulighet til å bli bedre på instrumentet ditt, helt privat med lærer, vi har også ett flott musikkmiljø om du skulle ønske å ta steget til å ta ett kurs, samspill eller ett av våre spesialkurs.

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidTa kontakt for avtale
  • Siste kursdag-
  • Pris1560 kr
    På forespørsel

Privattimer for fiolin: Vi har mulighet for å sette opp privattimer for barn, ungdom og voksne ved studioet vårt i Sandviken. Tilbudet er fra nybegynner nivå til viderekomne. Om instruktøren: Hanna Veits er en ukrainsk fiolinlærer, fiolinist og produsent som etter endte studier har vært aktiv i Bergen, Stavanger og Haugesund. Siden 2018 har hun som del av Haveri piano trioen opptrådt flere steder i Norge - i Griegs villa på Troldhaugen, på Festspillene, på KODE, på flere arrangementer i regi av UiB og i utlandet. I 2021 dannet hun to nye grupper - Duo Laurelin og Trio Stretto. I tillegg har Hanna spilt i mange år med Bergen Unge Kammerorkester (BUKO), med BFUng (Bergen Filharmoniske Ungdomsorkesteret) og med Opera Bergen. Hun spiller også bratsj og harding fele. I 2022 var Hanna prosjektansvarlig for to produksjoner i løpet av Borealis - en festival for eksperimentell musikk. Hun har også initiert flere støttekonsert for Ukraina, inkludert én konsert som foregikk i Grieghallens foaje med musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester. Bortsett fra Feedback Studios, underviser Hanna også i Haugesund og i Aksdal, hun spiller i Harald Hårfagres Kammerorkester og er vikar for konsertmester i Nord Rogaland Symfoniorkester. Hanna underviser fiolin og kammermusikk. Som lærer har hun fokus på fiolinteknikk og musikkteori med sine studenter. Målgruppe for kurset: Barn, ungdom eller voksne som ønsker fiolinkurs som privatundervisning Nivå: nybegynnere og viderekomne Pris: 4 x 30 min kr 1560,- 4 x 45 min kr 2220,- 4 x 60 min kr 2880,-

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.