Feedback Studios logo
Kurs

Gitarkurs for ungdom - øvet

Vi tilbyr Gitarkurs øvet - ungdom. Hos Feedback Studios har vi stort fokus på hvordan vi kan få elever til å lære på best mulig måte og oppleve mestring på kortest mulig tid.

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidTirsdager kl 16:30-17:30 eller torsdager kl 19:00 - 20:00
    16 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris5350 kr
    På forespørsel

Innhold: Dette kurset er for ungdommer 12+ som kan grunnleggende gitar teknikk, en kan velge å ha elektrisk eller akustisk gitar. Dette er noe vi har praktisert og forfinet de siste 10 årene og som gjør Feedback Studios til en unik plass å lære å spille ett Instrument. Våre lærere holder ett høyt teknisk og teoretisk nivå og allerede fra første time skal du kunne komme hjem og ha lært noe nytt. Målgruppe for kurset: Ungdommer Kursmateriell: Deltagerne bør ha din egen gitar slik at du kan øve hjemme for den beste mestringen og utviklingen. Det er greit å ta med plekter og en gitarstemmer, vi anbefaler å ha egen gitarstemmer fremfor å bruke smarttelefon.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.