Feedback Studios logo
Kurs

Grunnleggende Pianokurs for voksen

Vi tilbyr grunnleggende Pianokurs for voksen. På dette kurset vil du lære deg grunnleggende piano teknikker, lese noter og rytmer med hovedfokus på klassisk piano, samt lære om samspill. Vi tar inn maks 3 kursdeltakere på hvert kurs.

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidFredager kl 18:00 - 19:00
    8 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris3500 kr
    Ledige plasser

Målgruppe for kurset: Vi er glade for å tilby vårt grunnleggende Pianokurs for voksne. Dette kurset er designet for å gi deg en solid forståelse av pianoets grunnleggende teknikker, notelære og rytmer, med hovedvekt på klassisk piano. I tillegg vil du også utforske viktige aspekter ved samspill. For å sikre en optimal læringsopplevelse, begrenser vi antallet deltakere til maksimalt tre per kurs. Dette gir deg muligheten til å få personlig oppmerksomhet og veiledning fra vår erfarne lærer. Enten du er en nybegynner eller har litt erfaring, vil vårt Pianokurs gi deg et solid fundament til å utvikle dine ferdigheter og utforske ditt musikalske potensial. Meld deg på nå og bli med på en spennende reise inn i pianoverdenen! Nivå: nybegynner

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.