Feedback Studios logo
Kurs

Grunnleggende vokalkurs for voksne

Bli med på vårt vokalkurs for voksne! Lær grunnleggende sangteknikker, inkludert gehør, intonasjon, oppvarming og vokalteknikker. Små grupper gir personlig oppfølging. Fra enkle sanger til flerstemmig sang. Begrenset plass – sikre deg en plass i dag og utforsk gleden av å synge!

  • StedFeedback Studios
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidTorsdager 18:00 - 19:00
    16 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris5750 kr
    På forespørsel

Godt musikkmiljø: Hos Feedback Studios har vi ett flott musikkmiljø som deler din interesse for musikk, klar for å motivere og være med på å spille deg så god som du ønsker å bli! Litt om kurset: Bli med på vårt Grunnleggende Vokalkurs for voksne i Bergen og utforsk gleden ved å synge! Uansett om du er nybegynner eller har noen ferdigheter, gir kurset deg nøklene til å utforske og styrke din vokale evne. Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom fundamentale aspekter av sang, inkludert gehør, intonasjon, oppvarming og vokalteknikker. Kurset tar sikte på å gi deg en grundig forståelse av hvordan du kan utvikle og pleie din stemme. Vi vektlegger praktiske øvelser, fra grunnleggende sangteknikker til å mestre ulike melodier. Små kursgrupper sikrer personlig oppfølging og skreddersydde råd for din vokale utvikling. Kurset tar også sikte på å introdusere flerstemmig sang når gruppen er klar for det. Påmeldingen er begrenset til kun fire deltakere per kurs, så sørg for å sikre din plass i dag! Bli med oss, utforsk sangens verden, og nyt reisen med å utvikle din unike stemme! Nivå: nybegynner

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.