Feedback Studios logo
Kurs

Rock Gitarkurs for voksne

Vi setter opp ett nytt rock gitarkurs som skal gå over 2 helger og 8 timer, kurset vil gå gjennom noen kjente sanger i sjangeren, du vil lære teknikker, riff, soler og få improvisasjons ideer.

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • Undervisningstid25 og 26 November 12-1400 2 og 3 Desember 12-1400
    8 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris2700 kr
    På forespørsel

Kursinnhold: På dette kurset vil du lære teknikker for hvordan du kan forbedre din egen spilling, hvordan heltene bruker forskjellige teknikk og pedaler til å lage uforglemmelige lyd og låter, og hvordan du kan gjøre det samme. Vi vil gå gjennom grunnleggende teknikker, men vi vil og utfordre deg med mer avanserte teknikker å lære kjente riff og soloer. Innholdet er noe vi har praktisert og forfinet de siste 15 årene og som gjør Feedback Studios til en unik plass å lære å spille ett Instrument. Våre lærere holder ett høyt teknisk og teoretisk nivå og allerede fra første time skal du kunne komme hjem og ha lært noe nytt. Målgruppe for kurset: Dette kurset er for deg som har spilt litt gitar fra før og ønsker å lære mer om elektrisk gitar teknikker. Nivået vil altså være over nybegynner nivå, men ikke avansert, ta kontakt om du er i tvil. Kursmateriell: Deltagerne må ha egen gitar slik at dere kan øve hjemme for den beste mestringen og utviklingen. Det er greit å ta med plekter og en gitarstemmer, vi anbefaler å ha egen gitarstemmer fremfor å bruke smarttelefon.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.