Feedback Studios logo
Kurs

Viderekommen Ukulele Kurs for voksne

Bli med på viderekommende ukulelekurs for voksne! Dette kurset er for deg som allerede har tatt et kurs hos oss eller har erfaring med å spille ukulele og ønsker å ta dine ferdigheter til neste nivå. Vi vil hjelpe deg med å utvikle deg videre på instrumentet og utforske nye muligheter.

  • StedFeedback Studios
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidTirsdager kl 18:00 - 19:00
    16 ganger
  • Siste kursdag-
  • Pris5750 kr
    På forespørsel

På kurset lærer du: * Utforsk mer avanserte rytmemønstre og teknikker som vil gi et mer spennende og variert lydbilde. * Utvidede akkorder: Lær mer avanserte akkorder og hvordan du kan bruke dem til å skape spennende harmonier og akkompagnement. * Utforsk mer avanserte melodiske teknikker og hvordan du kan bruke dem til å spille mer komplekse stykker på ukulelen. * Musikkteori: Få en dypere forståelse av musikkteori og hvordan den kan brukes til å improvisere, transponere og eksperimentere med ulike musikalske stiler. I tillegg vil du få tilgang til et variert repertoar som vil utfordre deg og inspirere deg til å utvikle dine ferdigheter ytterligere. Vi oppfordrer også deltakerne til å komme med sine egne ønsker og musikalske preferanser, slik at kurset kan tilpasses til deres interesser. Vi legger stor vekt på samspill og gir deg muligheten til å spille sammen med andre på kurset. Gjennom samspill vil du lære å tilpasse deg til ulike musikalske situasjoner og utvikle dine samspillferdigheter. Bli med oss på dette spennende viderekommende ukulelekurset og ta dine ferdigheter videre! Ta kontakt med oss for mer informasjon og påmelding. Målgruppe for kurset: Voksne som vil lære å spille ukulele Nivå: viderekommen Kjøp kvalitets ukulele til kr 1990,- hos oss eller billig variant til kr 890,- Send epost til stig(at)feedbackstudios.no om du ønsker å kjøpe.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.