Feedback Studios logo
Markus Jaime Oddekalv Pettersen

Markus Jaime Oddekalv Pettersen

Se våre kurs

Gitar og bandlærer

Markus plukket opp gitaren for første gang som 12 åring og har ikke sett seg tilbake siden. Gitaren åpnet fort dørene for å spille i band, fremføre filmmusikk og arrangere konserter i Bergens området. I 2014 startet han på Noroff i Bergen og fortsatte utdanningen i Cardiff i Wales der han gjorde seg ferdig med Bachelor graden sin i musikk. Mens han studerte så turnerte han med bandet Cretura i Skandinavia, Europa og Storbritannia.

I 2019 dro Markus på gitar leir i USA på Vai Academy, med  kjente gitarister og instruktører som Steve Vai, Joe Satriani, Devin Townsend, Larry Mitchel og Andy Timmons. 

Markus har blant annet jobbet som musiker på student teateret Immaturus sin musikal  "The Hotel", fremført med Bit20 Ensemble i Grieghallen. Han har startet sin egen YouTube kanal og jobber for tiden med sin første EP.

Gitar og musikk har vært en kilde til store opplevelser i livet til Markus, intenst fokus og muligheten for pauser fra en ellers travel verden. Markus ønsker nå som lærer å vise andre gitarinteresserte elever den samme døren han oppdaget som 12 åring. Han håper det er mange der ute som klør i fingrene etter å se hvor langt de kan nå.

: Kommer!