Feedback Studios logo
Kurs

Musikk Sommerskole

Vi tilbyr sommer rockeskole. Vi tar imot barn og ungdommer som blir delt opp i forskjellige band eller samspill grupper. De trenger ikke å ha noen tidligere erfaring med band / samspill, men vi ber om at de har spilt noe på instrumentet sitt, men man kan være på nybegynner nivå.

  • StedKrohnengen Skole
    Professor Dahls gate 35, 5031 Bergen
  • UndervisningstidTa kontakt for informasjon
    5 dager
  • Siste kursdag-
  • Pris-
    På forespørsel

Innhold: Dette blir en uke fylt med musikk, vennskap, innspilling og konsert. Vi har før fått besøk av både avis og radio. Oppmøte blir mellom klokken 08:45 - 09:00 på Krohnengen skole, henting er satt til klokken 14:00, men om dere trenger å hente senere kan vi avtale dette. På Torsdagen legger vi opp til konsert i skolens gymsal klokken 16:00, Torsdagen vil da bli noe lenger da elevene blir til konserten er over. Konsert slutt ca klokken 17:00 / 18:00. På Fredagen blir det kos og innspilling av de forskjellige. Målgruppe for kurset: Barn og ungdom som ønsker sommer rockeskole Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker: Her på kurset treffer jeg folk jeg ikke har møtt før, og vi jobber fint sammen! - Thorstein B.,10 år Det er kjempegøy, jeg har lært mye som jeg ikke kunne fra før. Jeg spiller gitar, men vi bytter på her, så det kan også være trommer og bass. Jeg har spilt med pappaen min før. Men det er gøy med band, en kan endre stemningen i sanger sammen. Til teksten kom alle med forslag, og så bygde vi den opp etter hvert. - Jakob S, 12 år

Påmeldingskjema

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.