Feedback Studios logo
Kurs

Elektrisk gitarkurs for voksne, ungdommer

Vi tilbyr Elektrisk Gitarkurs for voksne, ungdommer. på mellomnivå. Hos Feedback Studios har vi stort fokus på hvordan vi kan få elever til å lære på best mulig måte og oppleve mestring på kortest mulig tid.

  • Sted
  • UndervisningstidMandager kl 20:00 - 21:00
    16 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris4550 kr
    Ledige plasser

Kursinnhold: På dette semesterkurset vil du lære teknikker for hvordan du kan forbedre din egen spilling, hvordan heltene bruker forskjellige teknikk og pedaler til å lage uforglemmelige lyd og låter, og hvordan du kan gjøre det samme. Du vil gå gjennom grunnleggende teknikker, men etter hvert som semesteret går bli utfordret til mer avanserte teknikker å lære kjente riff og soloer. Dette er noe vi har praktisert og forfinet de siste 10 årene og som gjør Feedback Studios til en unik plass å lære å spille ett Instrument. Våre lærere holder ett høyt teknisk og teoretisk nivå og allerede fra første time skal du kunne komme hjem og ha lært noe nytt. Målgruppe for kurset: Dette kurset er for deg som har spilt litt gitar fra før og ønsker å lære mer om elektrisk gitar teknikker. Kursmateriell: Deltagerne bør ha din egen gitar slik at du kan øve hjemme for den beste mestringen og utviklingen. Det er greit å ta med plekter og en gitarstemmer, vi anbefaler å ha egen gitarstemmer fremfor å bruke smarttelefon.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.