Feedback Studios logo
Kurs

Helgekurs i garageband, logic og innspillingsteknikk

Vi tilbyr innføringskurs i innspillingsprogrammet Garageband. Dette er også ment som en innføring til videre bruk av Logic og andre innspillingsteknikker.

  • StedBergen
    Sandviksveien 62, 5042 Bergen
  • UndervisningstidTa kontakt for informasjon
    1 helg
  • Siste kursdag-
  • Pris1700 kr
    På forespørsel

Innhold: Kurset vil bruke garageband som utgangspunkt ettersom dette er et gratisprogram for mac og ipad som er et veldig godt utgangspunkt for å starte med innspilling. Dette er ment som et innføringskurs, og alle teknikker både om innspilling og editering er universelle og kan brukes i alle program. Den største forskjellen mellom alle DAW (digital audio workstation - innspillings og mixingprogram) er utseende og måten programmene håndterer ulike verktøy på. Etter endte kurs har du: • Forstått grunnleggende opptakskonsept • Få innføring i produksjonsverktøy på datamaskin for opptak (Garageband og Logic Pro X) Målgruppe for kurset: Alle som ønsker innføringskurs i innspillingsprogrammet Garageband Instruktøren: Instruktør er også kjent med Cubase og Pro Tools som er de mest brukte programmene også på PC, Ableton Live er mer brukt som et låtskrivings- og liveprogram. Mer inngående kunnskap rundt Ableton Live og loopinnspilling / liveavspilling av looper kan bli gått nærmere inn på i et semesterkurs.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.